ЛАЗАНСКИ НА ПИНКУ: Ко је дао ваздушни простор НАТО авионима 1999, тај је учествова

4

Војно-политички коментатор Политике Мирослав Лазански изјавио је, гостујући у Јутарњем програму телевизије Пинк, да су све државе које су дале свој ваздушни простор авионима НАТО 1999. године практично учествовале у агресији на Србију...

Американци су такви. Ако је НАТО одлучио, ту нема даље. Све земље које су дале ваздушни простор, такође су учесници агресије, Албанија, али и све земље. Аустрија је била војно неутрална и није дала ваздушни простор. Све бивше земље Југославије дале су свој ваздуш ни простор, укључујући Мађарску, Румунију, Македонију, остале да не помињем – рекао је Лазански.

Мирослав Лазански

Лазански истиче да су Руси, након бомбардовања Србије, променили сопствено виђење света.

– Путин је Американцима рекао да свет није само њихов. Косово је променило Русију, и њихове односе према свету. Код Руса немате дефиницију да је свака тачка од виталног значаја, док код Американаца имате управо то – поручио је он.

О чему је Лазански говорио гостујући на Пинку, погледајте на овом снимку:

 • berislav

  Problem je što smo se tek setiili nakon 18 godina agresije NATO-a. Ali nije tu Lazanski pogrešio, već je bio problem uspostavljanje proameričke i antisrpske vlade nakon pada Miloševića u oktobru 2000. godine koja je poništila sve ono za što smo se borili i koja je zabranila takoreći našu povijest. Danas možemo biti pametni, ali prva dekada 2000 pa do 2010 godine bila je u konstantnom uništavanju ili brisanju pamćenja i degradaciji duha našeg naroda. Negativne posledice su još jako prisutne. Ali bolje sada nego nikada….

 • Еееј

  „да су све државе које су дале свој ваздушни простор авионима НАТО 1999. године практично учествовале у агресији на Србију…“

  Ајде…
  https://m.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8

  -Још само да Лажански открије да го_но смрди (и то оно из ду_ета њему вољеног вође, из којег само повремено провирује), па да га одмах прогласимо за већег генија од Тесле.

 • Слава Богу

  Здраво, друже Лазански, као и увек имате добар увид у сведским и нашим процесима. поздрав од деде са планине јуначе.

 • LONDONIUM2

  Dali se i nesudjeni ministar vojni pridruzio vucicevim orgijama pa je i njemu pederluk postao privatna stvar?