• Почетна
  • СПОРТ
  • Радоњић: Јовић и Волтерс су доживели повреде скочног зглоба
Прочитај ми чланак

Радоњић: Јовић и Волтерс су доживели повреде скочног зглоба

0

Задесили су нас нови проблеми, па ћемо видети како ће се све одвијати - каже тренер Звезде. Одрадили смо посао онако како смо хтели - поручио је Немања

Ни у другом мечу није Црвена звезда бриљирала, али је успела да оствари зацртан циљ и да прође у финале домаћег такмичења. Славили су синоћ у Сремској Митровици (84:75) и сада чекају бољег из дуела Партизан-ФМП (тренутно је 0:1 у серији).

– Могу да будем задовољан победом и пласманом у финале, остаје нам да сачекамо противника и видимо термин одигравања утакмица. Мега је била ослабљена и сходно томе су очекивања била да ће Звезда да добије. Ипак, они су играли одлично, пожртвовано, инспиративно и дували су нам у леђа све време. Овај меч је показао да сам оправдано био опрезан – рекао је Дејан Радоњић и додао да је жеља тима да одбрани титулу.

Тренер црвено-белих има разлог за бригу пошто су се на мечу повредила обојица плејмејкера – Стефан Јовић и Нејт Волтерс.

– Задесили су нас нови проблеми са повредама, па ћемо видети како ће се све одвијати. Стефан и Нејт су доживели повреде скочног зглоба – поручио је Радоњић.

Кошаркаш Звезде Немања Дангубић је био задовољан тешко извојеваним тријумфом.

– Одрадили смо посао онако како смо желели и рекли после првог меча у Београду. Завршили смо полуфиналну серију у Митровици и сада имамо пар дана да се одморимо, опоравимо и спремимо за финале. Ова утакмица са Мегом је била изузетно тешка као што је увек када играмо на њиховом терену. Најважније је да смо славили и сада се окрећемо финалу – закључио је Дангубић.