Прочитај ми чланак

СТАМAТОВИЋ ИЗ СРБИЈЕ МЕЊА СРБИЈУ: Здрава Србија се рађа на Друге тројице у Љубишу!

0

Изјава Милана Стаматовића, председника општине Чајетина у којој најављује оснивање странке ''Здрава Србија'' за 5. јун 2017. године, када ће се одржати иницијативни скуп странке у Златиборском селу Љубиш.

На Духовски понедељак (Друге тројице), 5. јуна 2017. године, у селу Љубиш на Златибору, одржаћемо први народни сабор будућих оснивача нове политичке странке која ће се звати Здрава Србија (ЗС) – најавио је данас председник општине Чајетина и вођа Покрета за здраву Србију Милан Стаматовић, истичући да ће овом иницијативном скупу присуствовати иницијатори из Чајетине, Ужица, Ариља, Нове Вароши, Прибоја, Ивањице, Пожеге, Косјерића, Бајине Баште, Чачка, Краљева, Новог Сада, Београда и осталих крајева Србије.

Стаматовић је објаснио да ће иницијатори, од понедељка, и званично отпочети процес формирања и регистрације Здраве Србије која ће бити јединствена, аутентично регионална странка по месту настајања, али и оригинална по томе што јој је циљ да помогне оздрављењу целе Србије, акцијом из унутрашњости, а не из Београда, као и да „системом концентричних кругова, из Западне Србије, подстакне промене на боље територији читаве Србије“.

Група грађана „За здраву Србију“ стајала је, као предлагач, иза имена председничког кандидата Милана Стаматовића на минулим председничким изборима 2. априла, а под истим именом учествовала је и на локалним изборима у Косјерићу, 17. априла, када је освојила 12 одсто гласова и три одборничка мандата у тамошњој Скупштини општине.

БОНУС ВИДЕО

Милан Стаматовић, председник Општине Чајетине, у емисији „Дебата”, медијске куће „Центар”, прича о томе зашто је бољи већински од пропорционалног изборног система.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.