Прочитај ми чланак

АЛО САЗНАЈЕ: СЛОБИН СИН ПИСАО ЛИДЕРУ СПО- Марко Милошевић руши Вука?

0

Како сазнаје “Ало!” на адресу Вука Драшковића, лидера Српског покрета обнове стигла је занимљива пошиљка и то од Марка Милошевића, сина некадашњег лидера СРЈ и СПС-а у којој је било писмо функционера СПО-а са потписима свих чланова Председништва те странке који захтевају смену свог лидера.

Члан Председништва СПО-а, народни посланик и један од потписника писма које је Марко Милошевић наводно послао Вуку Драшковићу Жика Гојковић каже за “Ало!” да се ради о подметачини.

– То је најобичнија лаж и превара. На један најмизернији и најпокваренији начин су покушали да спинују све реалне проблеме који су нагомилани у странци а на које смо ми желели да укажемо. Написали су да је то писмо послао Марко Милошевић, иако је писмо послато поштом, то је неко организовао. Покушали су да тензију пребаце са свих осталих проблема које имамо и који су нас довели до тога да некада најјача странка у Србији падне ту где јесте. Да се расправља само о неком Марку Милошевићу. То је толико јадно и бедно да повређује и коефицијент интелигенције сваког нормалног члана СПО, а вероватно је имало за циљ да завара само оне који немају толику интелигенцију да примете све оно што не ваља у странци. Они су све то пребацилии на једну сплетку која је трабала да покаже како ми вређамо све оне који су се 25 година борили за демократију, па онда смо ваљда увредили и све нас.

Како сазнаје наш лист, тачно пред седницу Председништва СПО-а, која је одржана у недељу у просторијама странке стигло је писмо од Марка Милошевића препоручено на Вука Драшковића.

– Када смо видели да је стигло писмо, на коме пише да је пошиљалац Марко Милошевић, а да се треба предати на руке лично Вуку Драшковићу сви смо се следили. Однели смо писмо лидеру СПО-а коме није било свеједно када је видео ко му пише. Он је отворио пошиљку и имао је шта да види. Наиме, ради се о писму функционера СПО-а, са све њиховим потписима у коме се они директно обраћају Вуку Драшковићу и траже од њега смену – каже нам наш извор из СПО-а.

Према његовим речима, Вук је ову пошиљку показао на седници Председништва странке свим присутним, али се бунџије, које траже његову смену и критикују његов рад нису нимало зачудиле, већ су се понашали сасвим природно и нормално.

– Сви су преко тога прешли, као да нико није споменуо Марка Милошевића. Жика Гојковић и његов клан је наставио са критикама на рачун Вука Драшковића и његовог вођења странке, као да Вук у рукама није држао писмо Марка Милошевића са његовим потписом – каже нам наш саговорник.

Подестимо поједини функционери СПО-а оштро су критиковали скретање са курса СПО-а и изјаве, тачније твитове Вука Драшковића, којим је наводно пољуљана коалиција са СНС-а, а од Драшковића су тражили да се одрекне НАТО-а и да се врати монархији.