Прочитај ми чланак

СРБИ ПОНИЗИЛИ ЕНГЛЕЗЕ: Три српска навијача против 400 Енглеза, освојени трофеји

0

Тројица Срба је у среду у поподневним часовима у центру Стокхолма на финалу купа УЕФА између Манчестер Јунајтеда и Ајакса у одлучном нападу на стотине енглеских хулигана осветлао образ србских навијача.

Храбра тројка Забрањених Гробара уз двојицу шведских другара (Ђургарденових навијача) се у обрачуну дочепало енглеских ударних застава.

Тиме је остварен вишедеценијски сан сваког навијача да се неприкосновеним Енглезима „скине скалп“.

Како Правда ексклузивно сазнаје озлојеђени и осрамоћени Енглези нуде откуп непитајући за цену.

На  порталу pravda.rs се наводи да се ради о неколико десетина хиљада фунти, али Срби не желе ни да помисле на такву нагодбу, већ им поручују да своје заставе могу вратити тако што ће се са Србима срести у Русији на Светском првенству у фудбалу и тада у реваншу пробају да их врате.

БОНУС ВИДЕО

Гост емисије „Интервју” медијске куће „Центар” био је наш прослављен фудбалски тренер и селектор Милан Живадиновић.

У емисији се говорили о стању у српском фудбалу, о томе колико је некад било пара у фудбалу, (00:01:00), о репрезентацији Југославије док је био Живадиновић селектор (00:02:00), о односу који је гост емисије имао према играчима које је тренирао (00:07:00), о томе за кога је навијао Слободан Милошевић (00:09:00), као о данашњим играчима ФК Црвена Звезда и мутним радњама везаним за фудбалере тог београдског клуба (00:11:00) …