УДАР НА НЕНАРОДНУ ВЛАСТ Стамaтовић са аутобусима пуним Златибораца пред Владом СРБ

20

Конвој аутобуса из Чајетине кренуо је јутрос према Београду на најављени протест због "државне опстукције градње гондоле".

Седам аутобуса, неколико комбија и више десетина аутобомбила нешто испред девет сати запутило се према престоници. Чајетинцима се у Ужицу придружило и двадесетак житеља овог града.

Златиборцима ће се на путу придружити Чачани и Краљевчани, а очекuје се и подршка Београђана – чланова опозиционих странака.

СТАМАТОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО

„Доста нам је дискриминације у рођеној земљи и да смо као Срби грађани другога реда за Владу Србије, која је толико пута била без потребе широких руку страним инвеститорима, чија је једина препорука била да нису из Србије”, каже први човек Чајетине и додао:

„Не дамо Вучићу да нас, под маглом „отварања европских поглавља“ дарује својим налогодавцима из Брисела и зато данас у Београд стајемо и на чело фронта против примене погубног Споразума о стабилизацији и придруживању са Европском унијом који се односи на дозволу странцима да, већ од 1. септембра, могу да купују нашу земљу, нашу дедовину и очевину.”

Председник општине Милан Стаматовић данашњи протест најавио је као „долазак под прозоре ненародној власти. Зборно место је црква Светог Марка одакле ће се протестанти запутити ка Влади Србије”.

– Данас бранимо целу Србију од Хоргоша до Драгаша од покушаја класичне окупације и отимачине од мистериозних страних и домаћих тајкуна и квазиинвеститора – поручио је пред пут председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

На писарници зграде Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Златиборци ће предати „списак десетина килограма докумената које је општина Чајетина предала тој адреси ради добијања грађевинске дозволе за изградњу гондоле“.

Потом ће Министарству пољопривреде бити предат званичан приговор због „покушаја беспризорног отимања више од трећине отимања општине Чајетина под фирмом формирања Парка природе Златибор“.

Претходно, Чајетина је по Закону о доступности информацијама од јавног значаја, од Министарства грађевинарства затражила увид у комплетну документацију на основу које је издата грађевинска дозвола за „Београд на води“, „да би се уверили да ли је и за његовог тајновитог инвеститора важила иста процедура“.

На писарници Владе Србије Чајетинци ће, због „правног терора“, предати захтев за смену министарки Зоране Михајловић и Неле Кубуровић, и државних секретарки Стане Божовић и Aлександре Дамњановић.

СРЂАН НОГО (СП ДВЕРИ) ЗА СРБИН.ИНФО

„У свему подржавамо оправдане захтеве локалних власти Чајетине и народа Златибора, који жели да по закону, без опструкције републичких власти изграде гондолу која је у интересу не само туризма тог краја већ читаве Србије. Подржавамо долазак Златибораца пред Владу Србије и њихов оправдани протест коме ће се данас у 14:00, пред Црквом Св. Марка у Београду придружити народни посланици, симпатизери и чланови СП Двери, реко је за наш портал народни посланик Срђан Ного.

ДСС

Демократска странка Србије позива Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре да у сарадњи са Општином Чајетина створи услове за несметану изградњу гондоле на Златибору, у складу са законом и урбанистичким планом.

Изградња гондоле подиже туристички рејтинг Златибора и његово значај превазилази локалне оквире. Зато Општина Чајетина мора бити подржана у овом градитељском подухвату од стране државне администрације.

Политичке разлике не смеју бити препрека националном развоју нити оправдање за бирократски приступ у овако важном пројекту.

 • grebak grebić

  Браво Стаматовићу! Браво Ужичани! Осветлите образ упрљан вашим прецима који се толико дичише са Швабом Амброзом и партизанштином да сте чак и име променили. Велика срамота за Србију, али сада је моменат да осветлите образ тог часног народа. Будите иницијатори препорода Србије! Остатак Србије је успаван, убуђан, искорумпиран, западњачки искварен и замлаћен. Само напред Стаматовићу!

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Верујем да замишљаш Броза и да мастурбираш у исто време, имаш неки мазохистички фетиш на њега…

  • моћни Ђоле Јанговић

   Он дррка када угледа кез Тонија Блера и овог актуелног педерчине Бориса Џонсона.
   Кењац Гребоња је посрани памперс англофил. Килав, сенилан и залудан..
   Утувио је себи мисију да омили Србима енглезе и њиховог агента Ацу Гицу..::)))

  • Putnik

   Ti si bolesnik, a i verovatno predstavljas bolesnu familiju, da je familija normalna i ti bi bio, ali ste sigurno svo neka odkacena i ne skolovana sirotinja.

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Да си ти васпитан, не би дирао билочију фамилију, болесник нисам, сиротиња нисам, а школовани јесмо, тебе нека је срамота када дираш фамилију о којој ништа не знаш.

  • Putnik

   Ako si tako skolovan, pa zar nevidis da ti i ostali kazu da si neki konjina.

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Нек кажу, не могу да им забраним, ја знам шта сам и шта сам постигао, а ко оће да се увери, нек се види самном уживо.

  • Putnik

   Ovaj nik sto si stavio se vidi da si neki manijak koji pati od necega, ali bar mi kazi koliko si star, i po tome cu znati kako da ti odgovorim na ovake stvari. ako si premlad ne zelim da ti dajem pogrdne komentare, zbog tvog iskustva koje jos mozda nemas, a ako si stariji onda nisi vredan diskusiji.

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Мислиш коментар који сам дао грепку?

  • Putnik

   Pa mislim na tvoje ime. ali mi mnogo vazne tvoje godine da bi znao kako da se ophodim prema tebi, jer inace cu p[rekinuti svaku diskusiju sa tobom i otebi.

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Студент мастер студија историје уметности, све започео и дао у року, па закључи колко сам отприлике стар

  • Putnik

   Shvatio sam da si ipak dosta mlad, i naravno sa manje zivotnog iskustva, bez obzira na skolsko obrazovanje, ali ubuduce iako ti nesto odgovorim bice veoma pazljivo, i ne sa uvredama. jer mladima se treba pomoci a ne rusiti ih zbog ne iskustva, a koje ce kasnije doci sa zivotom. Zbog tvoje iskrenosti i tvoje mladosti ipak imas moje izvinjenje, a na tebi je dali ces prihvatiti. Pozdrav sa Floride.

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Прихватам извињење, поздрав из Србије :)

 • lale

  On bi od Pariza do Zlatibora da gradi sa tudjim parana na tudjoj zemlji bez dozvole.Podrsku ima jredino od Sandre.Pokojni Jova Raskovic se prevrce u grob.

  • Čkrebo

   Botino glupa

 • lale

  Mali djokica se zaigrao.Misli da se tako gradi gondola.

  • Putnik

   Imas li ti u opste i malo mozga. Ko ti je majka koja te rodi hendikepa, ili nekog polu majmuna.

 • lale

  Cirkus MEDRANO gostuje u vasem gradu.Samo mesto slonova zirafa dolaze nam majmuni.Ovaj vodja umislja da je bitan za ovaj narod.

  • Perun

   Fuuuujj,
   kretenu nazadno smradikalni.

  • Putnik

   Koja si ti budaletina.