ЈАЈИМА НА ФЉОРУ ЧИТАКУ: Ти си криминалац и убица!

9

Активисткиња покрета „Самоопредељење“ Влерта Вдили гађала је јајима амбасадорку Косова у САД Фљору Читаку, пише портал „Газета експрес“.

Инцидент се догодио током разговора на скупу „Denver Women in International Security“, којем је присуствовао и дипломата Кристофер Хил, преноси „Газета експрес“.

© AFP 2017/ GEORGES GOBET

Остатак текста заједно са видеом погледајте на https://rs.sputniknews.com/politika/201705181111222317-citaku-vljora-gadjanje/

 • Nesa

  Pa sta. Mislim da bi i ja na nju jajima, pa sta bude.

 • Михаило

  Фљора зна шта бих јој дозволио

 • Маринко

  Тако, тако! Само нек се шиптари свађају и кољу, ако треба и да помогнемо мало.
  Ако међу албанцима има бар промил паметних и мудрих људи, требало би да им буде јасно да је западњачка глобалистичка звер осуђена на пропаст и да ће се до изнемоглости борити до последњег савезника а то значи шиптара, хрвата и мило-горца.
  Чак су и пацови довољно паметни да беже са брода који тоне, међутим, нама људима понос, среброљубље и инат има тенденцију да често претекне памет…

  • Markos

   Ne sekiraj se ti za to, Albanci su daleko pametniji ljudi nego mi i po patriotizmu i po svemu, tamo su i 45-te svi postali komunjare vece od Staljina, ako im brod potone lako ce budu opet veci Rusi od Putina dok Srbija ni 41-ve ni 45-te nije imala brod nema ni sad a nema ni da ima kako stoje stvari.

  • Маринко

   Тако ти је са сваком идеолошки осакаћеном нацијом. Службоваће свакој сили која им понуди историјски интегритет. То је можда добро на кратак рок али мора да се има и виду да постоји реална могућност да запад који је од њих и направио народ науштрп србских интереса, србске историје и србске крви доживи историјски сумрак.
   У једном тренутку, сви дугови долазе на наплату. Ми Срби историјски никоме ништа нисмо дужни што се не може рећи за Шиптаре који су клали и силовали у име највећег зла у историји човечанства. Могу они да се шлихтају Русима колико хоће али, по руској идеолошкој конструкцији, ми Срби смо пре Шиптара и наша правда се прва мора задовољити. Ако после тога неки шиптар и остане да тврди пазар, онда може да се нада да ће нешто и да добије.
   У ову се истину ја поуздам, а видећемо колико ће Шиптари да имају ентузијазма да за интресе једне умируће империје опет жртвују своје синове.

  • Ћирко

   Нису шипци паметнији ни од кога, него се приклањају сваком ко им нешто да или обећа. То се не зове памет, него љигавост и то ће стићи на наплату.

 • Profesor Ding-Dong

  I kobajama su je trebali a ne samo jajcima :)

  • Ћирко

   Она с јајима зна мађионичарски трик. Наиме, зна да из јајета исиса беланце, а да га при том не разбије. :)) Као Шојић.:))

  • Profesor Ding-Dong

   :)