Прочитај ми чланак

ВЕЉА ПОКАЗАО СЛИКУ: Министар здравља Лончар и шеф земунског клана Шиптар загрљени

0

На другим сликама је и чувени доктор који је побегао у Канаду, а који је елиминисао неке сведоке. Украдене су ми Чанкове и Шешељеве слике, који је тата Земунског клана, и који је побегао у Хаг како би се склонио - рекао је Велимир Илић

FOTO: OZONPRESS

FOTO: OZONPRESS

На данашњој конференцији за штампу, лидер Нове Србије Велимир Илић показао је слике из Шилерове улице, на којима се виде садашњи министар здравља Златибор Лончар и тадашњи први човек земунског клана Душан Спасојевић Шиптар, пише Озон пресс.

ОК, знате да Еспресо има апликацију. Нисте знали да је од данас још боља!

Он је рекао да су појединци тражили да преда те слике, а када је то одбио, имао је незгоду са колима, где је намерно пресечена јабучица.

– Када сам добио слике из полиције био сам шокиран. Министар Лончар са Душаном Спасојевићем загрљен у Шилеровој улици. На сликама је и чувени доктор који је побегао у Канаду, а који је елиминисао неке сведоке. И он је у тој групи са Лончаром.

Ту су кум, и Спасојевић и Опачић – рекао је Илић, наводећи да му је жао што му је обијен ауто и, како је рекао, украдене Чанкове и Шешељеве слике, који је тата Земунског клана, и који је побегао у Хаг како би се склонио.

– Ово су слике из архиве Службе и мени су доставили слике у коверти. Има још пуно слика. Како је могуће да у данашњој влади седи министар који је у том друштву био активан – рекао је Илић.

FOTO: OZONPRESS

FOTO: OZONPRESS

Илић је показао и фотографију на којој се види како је пресечен део на његовом возилу, преноси Озонпресс.

Он је рекао да су му тражили да преда слике, али да је он то одбио, након чега је наводно покушано његово убиство пресецањем јабучице на колима, како је рекао.

– Кола су и даље у МУП-у. МУП даје саопштење да се ја нисам одазвао. Не знам како су ме звали. Имам телефон и нико ме није звао. Вештачење је заказано коначно за уторак. Механичари Шкоде су донели закључак да се позове полиција и да је јабучица пресечена брусилицом. Радници Шкоде кажу да је немогуће да јабучица пукне овако право – открио је Веља Илић, наводећи да није паркирао на месту за инвалиде и да има сведоке.

Он је рекао да је срећом јабучица пукла на семафору, наводећи да је тада возио сина, и да срећом избегнута трагедија јер је возио ауто – путем.