Прочитај ми чланак

САИГРАЧИ О РЕКОРДЕРУ ЈОКИЋУ: Знате, једна ствар у вези са њим је заиста страшна…

0

После обарања НБА рекорда у победи над Орландом од 124:112, Никола Јокић је од саиграча из Денвер Нагетса добио сјајан поклон.

qyNktkqTURBXy83ZmVhMDkzNWIxNzcwZjdlZDRhZTdlZTIzMTc2MTgxNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Фото: Тањуг

После обарања НБА рекорда у победи над Орландом од 124:112, Никола Јокић је од саиграча из Денвер Нагетса добио сјајан поклон.

Јавно признање да их одушевљава.

Тако је амерички репрезентативац Кенет Фарид истакао да ужива када је на паркету са нашим кошаркашем.

„Много је забавно када играте са њим. Он јако воли да додаје лопту, уопште га не занима ко ће на крају да поентира, само да добијемо. Сјајан је то саиграч, верујте“, рекао је Фарид.

Џамир Нелсон је један од најискуснијих играча у НБА лиги. У њој је, уосталом, од 2004. Играо је управо за Орландо десет година, па за Далас, Бостон и, коначно Денвер. Нагледао се сјајних центара, али о Јокићу има посебно мишљење.

„Мислим да је Јокић најбољи асистент међу високим играчима свих времена. Бар из мог угла гледано. Оно што је сигурно, најбољи је такав кошаркаш са којим сам ја био у екипи. А још је млад… И, то је та ствар у вези са њим која је заиста страшна. Дечко има 21 годину, њега тек чека толико тога! Он је констатан, пре свега. И израста у вођу, играча на кога се ми ослањамо“, рекао је 34-годишњи плејмејкер Нелсон.