Прочитај ми чланак

ВИЛАНДЕР ПОНОВО О ЂОКОВИЋУ: Ево шта је сада рекао!

0

Легендарни шведски тенисер Матс Виландер поново је показао да није фан другог играча света Србина Новака Ђоковића.

606016_djokovic-vilander_f

Легендарни шведски тенисер Матс Виландер поново је показао да није фан другог играча света Србина Новака Ђоковића.

Виландер је познат по томе што често омаловажа успехе Новака Ђоковића. Његове изјаве су често изнервирале Србе и фанове другог тенисера света.

Швеђанин, који је стручни консултант Јуроспорта, у емисији „Гем, сет и меч“ изјавио је нешто што је наљутило Новакове фанове.

На питање Барбаре Шет Игл кога види као фаворите за освајање Аустралијан опена, Виландер је одговорио:

„Биће сјајан турнир и тешко је прогнозирати ко ће да победи. Вратили су се Роџер Федерер и Рафа Надал. Енди Мареј први пут долази на Грен слем као први играч света. Стен Вавринка је увек опасан, а фантастичан је и Зверев. Уверен да ће ово да буде један од најквалитетнијих турнира у последњих неколико година“.

Виландер је случајно или намерно изоставио Новака Ђоковића, који је чак 6 пута освајао турнир у Мелбурну. Србин ће у уторак у првом колу играти против Шпанца Фернанда Вердаска.

„Вердаско зна да игра против најбољих тенисера, да им добро парира, али не зна да их победи. Одиграо је одлично недавно против Ђоковића, сјајно је сервирао, форхенд му је функционисао, али је Новак потпуно другачији играч у мечу на пет сетова. Он је увек максимално спреман, целе каријере је такав, у Дохи је преокренуо после пет меч лопти за Вердаска, то је главна разлика између њих двојице“, истакао је Швеђанин.