Прочитај ми чланак

„Бекер је пролупао“

0

Вест да су Новак Ђоковић и Борис Бекер прекинули сарадњу већински није наишла на одобравање овдашње публике, али има и оних који тврде да је Немац тај који је кривац за растанак.

Фото: Ројтерс

Фото: Ројтерс

Међу њима је и бивши селектор Дејвис куп репрезентације Радмило Aрменулић, који врло добро познаје и Новака и Бориса, далеко боље од већине других. Њега су прилично изиритирале изјаве Бориса Бекера и након њих је изјавио следеће:

– То што је Бекер рекао, за мене је чиста глупост. Не знам шта му је то требало, као да је пролупао. Из тога испада да је Новаку породица сметала у последње време, а то нема везе са истином. Како то може да му смета? Не разумем. До сада му је помагала, а сада му одедном смета? Каже и да Новак није довољно тренирао… Е, па ја њега питам, зашто је то дозволио као његов тренер? Ко је за то крив – казао је Aрменулић за Aло.

Искусни стручњак се потом подробније позабавио гледањима на живот обојице актера приче.

– Бекер то прича јер му је породица увек била у другом плану. Па реците ми, колико се пута он само разводио… Сада ми је јасно и зашто. Уосталом, они су другачијег карактера, Новак је психички јак, а Бекер лабилан. Права истина у целој причи јесте да је код Новака дошло до засићења после трофеја на Ролан Гаросу и то је то. Потребно му је да се релаксира, да се врати тенису и крене испочетка и биће он опет онај стари.

По Aрменулићевом мишљењу за Новака је најважније да у његовом боксу остане Марјан Вајда, а уколико буде тражио појачање да то буде Пит Сампрас, који је такође породичан човек.