Прочитај ми чланак

ЧАНАК ИЗВРЕЂАО ШЕШЕЉА И РАДИКАЛЕ: Они су чопор крволочних запуштених примата!

0

Чанак је навео да је сасвим јасно да је јучерашњим бестидним малтретирањем и вређањем Мајкла Девенпорта, жртвујући углед државе и њеног парламента, Војислав Шешељ почео своју председничку кампању.

vojislav-seselj-nenad-canak-foto-prinscreen-14647

– Управо то су Шешељ и његови зликовци – чопор крволочних запуштених примата, који урлају на једног човека и у парламенту вређају госта из стране земље.  Трагови су им још крвави од свег зла које су нанели мрачних деведесетих, а хоће да нас поново посвађају са свим преосталим цивилизованим светом – изјавио је Чанак и додао:

– Шљам и полусвет изашао из таме да поново поведе земљу у лудило, срамоту, безнађе и ратове. Да на свим стратиштима и згариштима прави нова стратишта и згаришта. А за то што су данас у парламенту сносе одговорност и сви они који су одбили захтев Лиге социјалдемократа Војводине  2000. године да се забрани рад СРС и још неколицини странака, те годинама свесно спречавали спровођење Закона о лустрацији све док он није застарео.  Такође, једнаку, ако не и већу одговорност има и Хашки трибунал који једанаест година није био у стању да осуди Шешеља и да га стави иза решетака, где му је место.