Прочитај ми чланак

ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА ПОКРЕТА НАРОДНА МРЕЖА – Владан Глишић, Радован и Данило Тврдишић …

0

narodna mreža

У Београду је данас, 12.12.2015.г., у просторијама Српског Културног Центра (Скерлићева број 12) одржана оснивачка скупштина Покрета „Народна мрежа“.

На оснивачкој скупштини закључено је да је Србији у којој сваког дана расту политичке, социјалне и друштвене тензије неопходна политичка снага која може да усаглашено делује и сарађује заједно са свим државотворним опцијама.

Народна мрежа је конкретан позив свим добронамерним људима и организацијама на АКЦИОНО ЈЕДИНСТВО кроз мрежно повезивање, а све у циљу поступне промене колонијалног система у коме се налазимо.

На оснивачкој скупштини је јасно указано да је страначком паразитско-колонијалном систему неопходна темељна замена.

Како се наводи у саопштењу, овде није реч о пукој замени једног човека или једне странке другом која ће водити идентичну колонијалну политику, већ о промени целокупног система. Та промена је услов опстанка Србије и српског народа.

Мисија „Народне мреже“ је једнодушно усвојена и то као заједничко добро дело свих добронамерних људи и организација који су згађени странчарско-колонијалним системом који функционише у интересу странаца и страначких врхушки, а против интереса сопствених грађана.

Присутнима су се обратилили руководећи људи Покрета: Владан Глишић, Радован Тврдишић, Дејан Живановић, Немања Недељковић, Вељко Чупић и Данило Тврдишић.

Након усвојених амандмана усвојен је програм покрета као и предлог чланова радног председништва. Покрет ,,Народна мрежа“ у наредним данима креће у потписивање споразума о сарадњи и деловању са бројним локалним удружењима из целе Србије.

Скупштина је отворена интонирањем српске химне, а завршена је интонирањем химне Русије, јер је руска химна данас постала симбол антиглобализма и борбе против светске неправде и политике дуплих стандарда.

Извор: Народна мрежа, Србин.инфо