Прочитај ми чланак

Ево шта се СТВАРНО дешава са УБИЦОМ Тијане Јурић у ЗАТВОРУ!

0
Foto: freeimages.com/Lauren J, Facebook/Dragan Djuric

Foto: freeimages.com/Lauren J, Facebook/Dragan Djuric

Након лажних вести које су се на друштвеним мрежама појављивале о убици Тијане Јурић, Драгану Ђурићу, истраживали смо шта се стварно са њим дешава у затвору

Из Казнено-поправног завода су нам најпре рекли да је од почетка боравка Ђурић сам у ћелији и да је веома слабо у контакту са осталим затвореницима.

Драган Ђурић чека нову пресуду. Дане проводи сам у ћелији – кажу за Телеграф из Казнено-поправног завода додајући да је затвореник сам у ћелији – на лични захтев!

Сазнали смо и да веома ретко прима посете.

У почетку га је обилазила једино мајка, али и те посете су у последње време, сазнајемо, све ређе.

О томе да ли је било напада на њега од стране других затвореника, или да ли је Ђурић показивао знаке агресије, из Казнено-поправног завода кажу:

– Ђурић никога није нападао, нити је ко њега дирао – напомињу надлежни додајући да ће затвореник који је својевремено пребачен из Специјалне затворске болнице у суботички затвор остати у овом затвору до даљњег.

Не знамо да ли је Ђурић захтевао да буде затворен сам у ћелији да не би долазило до сукоба са другим затвореницима, тек на наше питање могу ли се сазнати још неке појединости о затворенику, објашњено нам је да нема никаквих драматичних детаља везаних за Ђурићев боравак у затвору.

Подсетимо, у Вишем суду у Суботици Драган Ђурић осуђен је на укупно 52 године затвора, али ће лежати 40.

За покушај силовања осуђен је на 12, а за убиство 40 година, али јединствена казна не може износити више од максималних 40 година.

(Телеграф.рс)