Прочитај ми чланак

Крвави швајцарски новац

0

cirih

Прво што свакоме прође главом при помињању Швајцарске је изобиље и богатство. Међутим огромна већина не зна позадину тога богатства и како су до њега дошли. Швајцарска је била највернији савезник нацистичке Немачке и Хитлера по испорукама наоружања за његов Трећи Рајх. Вешто су избегли да о томе шира светска јавност нешто сазна. Све Јевреје који би побегли пред помахниталим Хитлеровим хордама у Швајцарској, ако нису имали да плате, вратили би назад у сигурну смрт.

Швајцарска је држава која нема милости ни према својим суграђанима треће класе. Све Роме и оне који нису имали егзистенцију кастрирали су присилно до 1970. године “да се не размножавају”. Само је врх леденог брега од тога дотакнут јер су имали комисију која је то, наводно, испитивала…

Одузимање деце била је свакодневница. Деца су уступана богатим породицама, и већина се над њима иживљавала. И данас има живих светока који се сећају тог ужаса, силовања, малтретирања, и живљења у нељудским условима.

Швајцарска је једина држава на свету која има загарантовану тајност банкарских рачуна која датира уназад 100 година.

Mijat Zagorac

Мијат Загорац

Швајцарска на тај начин долази до огромних новчаних средстава који најчешће не врати народима, тј. државама из којих властодршци и диктатори држе новац на тајним рачунима. То је крвави новац опљачкан од народа и радника из целог света који остаје у Швајцарској.

Швајцарска се увек поноси на своју марљивост, како су своје богатство стели на сиру и чоколади. Држава која се обогатила на беди и опљачканом крвавом новцу од готово целг света.

Швајцарска је данас типичан пример полицијске државе. Поносе се са својим референдумима, док, у ствари, увек буде како елита одлучи, што значи да се ради о привиду демократије. Полиција “пуца” на било који сумњиви покрет када вас контролишу. Полиција је овде све и сва. Све држе под контролм, а прислушкују свакога.

Ударна песница режима и веома добро опремљена за разбијање народног незадовљства. У Швајцарској нема демонстрација и “незадовољних” радника. Нема ни јаког синдиката. Ради се од јутра до сутра. Почињеш од 7х ујутру, и увече до 17х, или 18х. Пауза за ручак је сат времена – тако да си заокупљен читав дан и немаш времена да размишљаш о ситуацији у којој се налазиш.
Послодавци имају статус Богова, не смеш да им се супроставиш, док је фирма светиња. Породица је на другом месту, а твоји приватни проблем на трећем.

Човек заради за трошкове егзистенције, а уколико се за додатно нешто снађеш – то спаде у штедњу. Плате су једне од највећих у европи, али се зато за стан даје пола месечних примања.

Швајцарска је једна од најскупљих земаља на свету. Труди се да буде најбољи УСА ученик, јер је била и најбољи Хитлеров ученик.

На било који миг УСА, или њихових тајних служби долази до хапшења. Ухапсили су и мог пријатеља Александра Дорина (Борис Крљић). Аутора књиге “Истина о Сребреници” под Америчким утицајем. Хапси се без доказа, аргумената. Потуре они већ неку причу, како су пронашли марихуана, или већ неку другу – уколико гапусте из затвора. Било је случајева да се смрт у затворима проглашава бешењем затвореника, убиство се своди на самоубиство.

Швајцарска неутралност је само фарса. Држава је одавно закорачила у апсолутну контролу над својим грађанима. Швајцарци су верно Америчко псето.

Ја их се као Швајцарски грађанин не бојим, и не страхујем за себе, више ми је свеједно шта ће са мном бити…

Свет иде ка једноумљу, и ка потпуној контроли. Зато је Швајцарска влада “побеснела” када је Русија стала на страну обесправљених, и када је почела да се буди из вишегодишњег сна. У овом тексту сам навео пример Швајцарске која је огледало тоталитаризма, која нема своју владу, тј. слуша Америчке менторе и богаташку елиту, и ради све у њихову корист…

(Србин.инфо – Мијат Загорац)