• Почетна
  • ВИДЕО
  • БОШКО ОБРАДОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Позивам Шешеља да заједно срушимо Вучића (видео)
Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Позивам Шешеља да заједно срушимо Вучића (видео)

0
Фотомонтажа: Србин.инфо; фото: Ненад Златановић

Фотомонтажа: Србин.инфо; фото: Ненад Златановић

Позивам Војислава Шешеља и СРС на разговоре како бисмо заједничким снагама направили што јачи опозициони савез и организовали масовне демонстрације које би ову Владу натерале да распише ванредне парламентарне изборе.

Без обзира на то да ли ћемо на те изборе излазити у једној или две патриотске колоне, важно је да сада, пре избора, направимо један заједнички патриотски фронт и стушимо ову прозападну власт. Ово у ексклузивном интервјуу за „Србин.инфо“,  поручује Бошко Обрадовић, лидер Двери.

Обрадовић је за наш портал наговестио да би Двери и Патриотски блок, били спремни да са СРС и лидером радикала Војиславом Шешељем започну разговоре о тактици рушења владе Александра Вучића.

Такође,  лидер Двери је истакао да се мора што пре зауставити власт која својим поступцима де факто признаје независнос Космета, распродају Србију странцима, отуђују Србију и српски народ од Русије, али и због намере Владе да прода Телеком и друге државне фирме странцима,  да промени Устав Србије по диктату Запада, као и начин избора председника Србије.

Иначе, Српски покрет Двери је у суботу 27. јуна, у великој сали Дома културе у Чачку на  Видовданском сабору, изабрао свог првог председника – Бошка Обрадовића, једног од оснивача Двери и члана досадашњег  Старешинства СП Двери.

О томе и о осталим темама – зашто прозападна опозиција на челу са ДС није уопште опозција напредњачкој влади и због чега је потребан економски патриотизам да би Србија опстала као држава – погледајтете у следећем видео клипу на коме се налази цео интервју Бошка Обрадовића за српски веб портал  „Србин.инфо“.

Извор: Србин инфо – Дејан Петар Златановић, Алексеј Димитријевић