Прочитај ми чланак

Српске манекенке се продају шеицима за Луј Витон ташну

0

modeli za seike d

Иако девојке раде слабо плаћене послове, на друштвеним мрежама постављају селфије на којима носе скупоцене торбе, возе скупа спортска кола или летују на занимљивим локацијама. Иза свега тога заправо стоји проституција.

Забаве, дрога, оргије – Мало људи може да замисли да неке жене више воле ташну него своје тело, али поједине српске манекенке прате овај „тренд“. Не продају своја тела у Дубаију богатим шеицима да би преживеле, већ да би купиле луксузну робу, пише у новом броју српског издања Newsweeka.

Недавно је на Интернету освануо међународни блог чији је циљ да докаже како је право занимање “модела са Инстаграма” – девојака које раде слабо плаћене послове, али на друштвеним мрежама постављају селфије на којима носе „Луј Витон“ торбе, возе скупа спортска кола или летују на занимљивим локацијама – у ствари проституција.

„Отворите очи, то није манекенство већ обична проституција“, кажу аутори блога.

Да су шеици популарни међу манекенкама, потврдила је и Ана Голеђиновска, аутор књиге „Спасена из пакла: Исповест бивше манекенке“. Док је радила као модел у Италији, сретала је имућне Арапе који су прилазили веома младим манекенкама.

„Изабрали би две најлепше, унајмили их на три дана и испловили са њима на броду. Враћале су се скамењене, једва живе“, сећа се Голеђиновска за Њузвик.

Извор: newsweek.rs