Прочитај ми чланак

УДАРИО СРБИН НА СРБИНА: Обрт? Ово је човек који је заробио Почучу (ФОТО)

0

pocuca-hapsenje

Радомир Почуча, познати ТВ водитељ и добровољац на ратишту у Украјини ухапшен је пре два дана, а друштвене мреже је брзином светлости обишла слика човека који је извршио хапшење.

Почучу су наводно ухапсили припадници нових, проруских снага, безбедоносне агенције ДНР. Међутим, према фотографији Почучу су заробили српски добровољци.

На слици је Дејан Вујић, човек за кога се верује да је заробио Почучу.

pocuca-hapsenje (1)
Према незваничним оптужбама, Почучу терете за припрему атентата и диверзантских акција, а оптужен је и за припрему убиства двојице српских држављана, Дејана Вујића и Дејана Берића.

Поред Почуче, ухапшен је и Владо Станић за којег се сматра да је Почучин саучесник, а како пише Дејан Берић на својој ФБ страници, убиство је наручио Горан Ранисављевић Геровац који се тренутно налази у Москви.

Након ове слике, под великим је знаком питања да ли су Почучу и његовог саборца привеле званичне снаге Новорусије, или је то само приватан сукоб две српске групе на украјинском ратишту.

Логично би било, у случају да је Почучу привела војна или цивилна полиција, да би га спровела у притвор, а не би њему и Станићу везивала мараму преко очију, односно стављала кесу и селотејп преко главе, и сликала их за Фејсбук.

ПОШТОВАНИ ЧИТАОЦИ, Србин.инфо је само пренео ове информације које су још увек непотврђене, уколико сазнамо нешто ново, одмах ћемо објавити. 

Србија. данас, Србин.инфо