Прочитај ми чланак

ДСС: Бриселски споразуми су узрок прогона српског генерала Стојановића

0

DSS-logo-Бесмислена „потерница“ албанских сепаратиста против генерала Стојановића, резултат je Бриселских споразума. Овим чином је, на захтев Европске уније, Влада Републике Србије суспендовала сопствену државност и укинула, између осталог, судове и тужилаштва који су судили по законима Републике Србије, а прихватила правни систем такозване „Републике Косова“.

Имплементирањем Бриселских споразума, од стране Владе Србије и скупштинске већине, омогућено је да данас, уз практичну сагласност званичног Београда, албански сепаратисти, преко Интерпола, прогањају генерала Момира Стојановића.

Свако од званичника из Београда, свако од функционера власти и опозиције, пре него што даје изјаве о тзв. „потерници“ против генерала Стојановића, треба да се изјасни о Бриселским споразумима. Јер, они су до оптужнице и довели.

За Демократску странку Србије не постоји никаква тзв. „потерница“ против генерала Стојановића. За Демократску странку Србије Бриселски споразуми су противуставни и, као такви, правно неважећи.

(ДСС, Србин.инфо)