Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ У “ЋИРИЛИЦИ“ КОД МАРИЋА, а Хепи ТВ одмах блокирана на нету! (Видео)

0

seselj ed

Случајност  или намерно, али пошто је београдска телевизија са националном френквенцијом, Хепи ТВ, објавила да ће ипак у емисији „Ћирилица” гостовати председник радикала, др Војислав Шешељ,  веб страница ове телевизије је постала недостуна на интернету.

Иако је био постигнут договор (за суботу, 24 јануара), између Миломира Марића, главног уредника Хепи телевизије и председника СРС др Војислава Шешеља, о гостовању уживо вође радикала у емисији “Ћирилица“ до тог тв шоуа ипак тада није дошло. (Више о томе прочитајте – ОВДЕ.)

Поводом тога после  огласио се вођа радикала др Војислав Шешељ који је оптужио Хепи ТВ и Миломира Марића да су подлегли притиску премијера Александра Вучића, те да су по непосредном налогу председника напредњака отказали најављени појављивање њега (Шешеља) у Ћирилици.

Хепи ТВ је поводом тога издало саопштење у којем је писало да: „ ….очигледно да Војиславу Шешељу више одговара да подгрева мит да је забрањен на националним телевизијама у Србији, него да изађе у јавност и отворено каже шта има. Без обзира на све, врата „Ћирилице“ и даље су отворена за Шешеља и може слободно да дође кад год реши, или скупи храбрости. Миломир Марић унапред обећава да ће бити јако нежан према њему и да уопште неће личити на себе”.  

Како је саопштено из СРС редакцији Србин.инфо, у поподневним часовима се уредник Хепи ТВ, Миломир Марић, јавио Војиславу Шешељу, извинуо за неспоразум око непојављивања вође радикала у „Ћирилици” и с њим се договорио да Војислав Шешељ у суботу, 31 јануара од 09:00ч до 11:00 гостује у поменутој емисији.

Међутим, занимљиво је да чим је Хепи ТВ, објавила да ће ипак у емисији „Ћирилица” гостовати председник радикала, др Војислав Шешељ,  веб страница ове телевизије је постала недостуна на интернету, тако да за сада релаватна информација о гостовању Шешеља у „Ћирилици” може се само пронаћи на фејсбук страници ХЕПИ ТВ

(Србин.инфо – Дејан Петар Златановић)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.