Прочитај ми чланак

ШУТИРАО СТАРЦА у градском превозу! (ВИДЕО)

0

Силеџија, за којег се тврди да је бројач путнука у ГСП-у, снимљен је како ногама удара старца, спречавајући га да уђе у трамвај у Београду!

Снимак је начињен у Душановој улици. Како тврди аутор снимка, у трамвају на линији број 2 налазио се младић који је наводно бројач путника. Он је, како се веома јасно види на снимку, једног старијег човека прво рукама изгурао, а потом урадајући га ногама спречавао да уђе у трамвај.

На снимку се јасно види како старац упорно покушава да уђе у трамвај, а силеџија га у томе пречава вичући му „ајде бежи“ и „марш, бре, тамо!“.

Из Дирекције за јавни превоз Београда одмах је реаговано.

Секретаријат за саобраћај није директно ангажовао људе за бројање путника, већ је тај посао на тендеру поверен компанији ЦЕП, која је преко омладинских задруга ангожовала више од 400 радника, рекао је Кантар, преноси Беоинфо.

Полиција је данас ухапсила бројача путника у градском превозу, Стефана Ђикановића, због сумње да је на трамвајској линији број два шутирао старијег човека који је покушао да удје у возило.
Ђикановићу је одређено полицијско задржавање од 48 сати у ком року ће бити саслушан код тужиоца, рекла је Тањугу портпарол Првог основног јавног тужилаштва Ирена Бјелош.

Она је навела да полиција и тужиластво поседују снимак инцидента на основу ког је идентификован осумњичени.

На терет му се ставља кривично дело насилничко понашање, рекла је Бјелош.

Оштећени старац и сведоци инцидента позвани су путем средстава јавног информисања да се јаве полицији, како би овај случај био расветљен до краја.

Секретаријат за саобраћај није директно ангажовао људе за бројање путника, већ је тај посао на тендеру поверен компанији ЦЕП, која је преко омладинских задруга ангажовала вие од 400 радника.