Прочитај ми чланак

Двери: Почела мобилизација издајника

0

izdajnici

(Двери српске)

Остало је још 72 сата до испуњења старог косовског опредељења у новом руху: ЗА ЕВРОПСКУ УНИЈУ или ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ. Први издајници почели су да се јављају, а очекујемо и проглашење свеукупне мобилизације свих еврофанатика и рода издајица. 

Први се огласио ко ако не Млађан Динкић да исповеди да ЕУ нема алтернативу и да понови небулозу о страшној изолацији која нас чека ако се определимо за Косово и Метохију.Исти савет властима дају и бедници попут Вука Драшковића и Ненада Чанка, људи без својстава и стари проверени отпадници од рода српскога. Није се чекало дуго да се огласе и ЛДП и Демократска странка кроз свог гласноговорника Борислава Стефановића, са јасним опредељењем за ЕУ по сваку националну цену, што се од њих и очекивало. 

Нова Србија и Расим Љајић траже да ова тема мора доћи на Скупштину Србије пре уторка, што треба поздравити, пошто владајућа већина очито жели да ова тема на Скупштину дође тек кад све буде готово. 

Остало је да Драган Марковић Палма одговори на питање на којој пумпи можемо да ЕУ сипамо у тракторе, а ПУПС како држава било коме може гарантовати исплату пензија ако не може да одбрани сопствени Устав и територију?

Став ДСС, СРС и Покрета Двери је недвосмислено јасан: за одбацивање ултиматума из Брисела, против уласка Србије у ЕУ и за очување Косова и Метохије у саставу Србије. 

Остали су СПС, СНС и председник државе Томислав Николић да се изјасне. На сутрашњем народном референдуму у Београду јасно ћемо послати поруку Николићу, СПС-у и СНС-у да се не сврставају у редове издајника, већ да се определе на страну Косова и Метохије и патриотског политичког блока. У томе ће имати подршку свих нас, као што ће у супротном – ако се определе за Европску Унију – у свима нама добити широк опозициони фронт који ће их срушити са власти. Јер нико од њих није на прошлогодишњим ђурђевданским изборима кандидовао издају Косова и Метохије, па то нема право да ради сада. 

Остало је још 72 сата да се као толико пута у нашој историји исправно определимо и спречимо мобилизацију издајника и њихово освајање Србије. Позивамо и патриотски опредељене бираче који су гласали за СНС и СПС да нам се придруже у овим захтевима према руководству њихових странака и да заједно извојујемо ново косовско опредељење.