• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • Одбрана српства од Новог светског поретка: Раскринкано сатанистичко братство Малтешки Витезови
Прочитај ми чланак

Одбрана српства од Новог светског поретка: Раскринкано сатанистичко братство Малтешки Витезови

0

Српски народни покрет НАШИ је извршио данас акцију дељења летака испред ресторана Александар у Аранђеловцу, где је сатанистичко братство Малтешки Витезови одржало скуп, а циљ акције је био упознавање грађана са природом деловања ове квази-политичке и квази-хуманитарне организације.

Организација Малтешки Витезови је позната по томе што су хтели да украду руку Светог Јована Крститеља из цетињског манастира, али и по томе што су подржавали све злочиначке акције против српског народа у протеклих неколико деценија, посебно у току рата током деведесетих година, где су били једни од водећих промотера ватиканске политике на Балкану.

Леци су дељени грађанима, али су качени и на аутомобиле по граду, као и на аутомобиле оних који су присуствовали овом скупу, те је на тај начин јасно поручено да ватикантски злотвори нису добродошли ни на једном педљу српске земље.

Текст који је био исписан на лецима је следећи:

Обавештавамо грађане Аранђеловца да ће у аранђеловачком ресторану Александар у суботу бити „хуманитарна вечера“ сатанистичког братства Малтешки Витезови, а да је један од наших суграђана, власница ресторана Александар, Катарина Ђорђевић њихов представник у нашем граду.

Малтешки Витезови су тајна организација која привлачи чланове кроз „хуманитарни рад“ што је наравно само маска за јавност и њихови циљеви су замаскирани. У српској јавности су познати по томе што су хтели да отму руку Светог Јована Крститеља из манастира на Цетињу, али и по отимању других православних светиња и реликвија и организовању сексуалних оргија.

Малтешки витезови су настали из екстремног католичког Језуитског реда у Ватикану и циљ им је борба против православља и српског народа.

Вечера у Аранђеловцу у јавности се представља као хуманитарна и новац од ње иде болесној деци, али суштина је да представници овог реда раде за стране интресе и да су наша деца болесна њиховом заслугом, јер су сви они здушно подржавали бомбардовање наше земље осиромашеним уранијом, а сада желе да окупе људе који ће радити за њихове интересе и против српског народа у нашем граду.

Ако је породица Катарине Ђорђевић у кредитима и финансијској кризи, и ако жели да продајом своје вере и народа добије новац од Малтешких витезова, то не значи да то хоће и грађани Аранћеловца!

ЗАШТИТИМО ПРАВОСЛАВЉЕ!!!