Прочитај ми чланак

Светски Економски Форум наредио хапшења свих који могу да открију злочине елите…

0

Светски економски форум Клауса Шваба наредио је светским владама да масовно затварају јавне личнсоти који покушавају да разоткрију злочине елите током пандемије.

Према инсајдеру Светског економског форума, у халама моћи у Давосу ескалира хаос, док елита очајнички покушава да затвори јавни приступ информацијама које доказују да су биле умешане у планирање и спровођење пандемије и масовног увођења вакцине које су дословно срушиле човечанство.

Глобалистичка елита постаје све ауторитарнија у покушају да задржи своју моћ. Али за њих постоји само један проблем. Народ се буди и устаје против њих. И већ имамо све доказе који су нам потребни да их позовемо на одговорност за злочине против човечности.

Према инсајдеру WЕF-а, потребне су стотине хиљада људи да би се извела завера попут увођења вакцине, а Шваб и његови пријатељи схватили су да би владини узбуњивачи могли да делују као сведоци у предстојећим суђењима у Нирнбергу 2.0 за злочине против човечности.

Зато елита сада повлачи свој потез и покушава да прикрије трагове.

Узмите, на пример, недавне догађаје на Новом Зеланду. Џасинда Ардерн владала је најкорумпиранијом и најпохлепнијом вазалном државом инфилтрираном у WЕF током свог премијерског мандата, а отисци прстију глобалне елите остали су на целом месту злочина.

Бивша новозеландска ТВ водитељка Liz Gunn објавила је у октобру ажурирање о једној медицинској клиници у којој је 30 људи примило вакцину против Kовид-а истог дана и свака од ових 30 особа је умрла у истом временском оквиру.

Сумњиво? Не према мејнстрим медијима који тврде да је то само велика случајност.

Влада Џасинде Ардерн је знала да су вакцине опасне али их је гурала у јавност без обзира на то.

Како знамо?

Зашто би иначе изузели елиту од истих вакцина а да приморавају 95% јавности?

Захваљујући изузетно храбром владином узбуњивачу, сада знамо последице мандата владе за вакцинацију.

Бери Јанг, водећи администратор базе података за новозеландско министарство јавног здравља одао је експлозивне строго поверљиве владине податке о стопи смртности људи који су примили вакцину Kовид мРНА.

Користећи псеудоним „ Winston Smit “, лик из филма Џорџа Орвела из 1984. године, Јанг је објавио податке који показују да је огроман број новозеланђана који су примили вакцину умрло изненада након што су примили дозе.

Према експлозивним званичним подацима узбуњивача статистичара, више од 20% грађана нације је умрло након што су примили вакцину Kовид мРНА.

Статистика је заиста осуђујућа и супротна је ономе што влада инфилтрирана у WЕF говори свом народу.

Дакле, како је влада реаговала на дубоко штетно цурење информација које открива да имају милионску крв на својим рукама?

WЕF је некада поносну нацију Новог Зеланда претворио у полицијску државу.

Влада је послала полицију да ухапси узбуњивача у његовој кући и забранила мејнстрим медијима да извештавају о причи или објаве његове информације које су процуриле.

Лиз Ган се јавила уживо са Новог Зеланда док се хапшење дешавало.

Али постаје још горе. Усред хаоса на Новом Зеланду док глобална елита покушава да избрише своје отиске прстију са места злочина, локални извештаји сугеришу да се иза кулиса дешава драстичан потез, на челу са Џасиндом Ардерн у очајничком покушају да спасе своју главу.

Захваљујући храбром и важном раду Лиз Ган и владиног узбуњивача Барија Јанга, видимо да се ово заташкавање одвија у реалном времену.

Усред цурења информација, хапшења и усковитланих гласина, иза кулиса се догодио драстичан потез: директива да се избришу спорни подаци који откривају прави обим злочина против човечности.

Не треба да се чудимо. Ардерн је гасила људе којима је требало да служи током пандемије, говорећи им да верују влади као свом „једином извору истине“.

Док шапутања упућују на Јасинду Ардерн да потенцијално нареди чишћење података, конкретни докази тек треба да се појаве. Како се ситуација развија, све су већи захтеви да се подаци објаве сада.

Ако она и њена бивша администрација немају шта да крију, требало би сада да објаве податке.