Прочитај ми чланак

Рокфелеров тајни план: Како је природна медицина забрањена као надрилекарство

0

Нафтни магнат и пословни тајкун Џон Д. Рокфелер помогао је у уклањању „холистичких“ и „алтернативних“ биљних лекова из медицине.

Рокфелер је видео велики потенцијал да искористи своју позицију нафтног тајкуна и власника нафтног монопола за ширење у друге индустрије, као што је медицински сектор.

То је било у зору америчке историје и тада су били веома популарни биљни и природни лекови као што су есенцијална уља, ароматерапија и други, а уобичајени су били третмани као што су хомеопатија, биљна медицина, етерична уља, киропрактика и натуропатија. И ово је ометало Рокфелерове планове.

Једном када се упустио у медицину, то је отворило врата за наставак његовог плана да не само монополизује нафтни сектор, већ и да профитира од медицине.

У то време, Рокфелер је поседовао 90% рафинерија нафте у Сједињеним Државама, основао је медицинска друштва и помогао да се природни лекови потпуно елиминишу из медицинског образовања у земљи. Ово је отворило многа врата петрохемијском монополу који контролише нико други до Џон Д. Рокфелер.

Да ли сте знали да се петрохемикалије користе за прављење свега, од антибиотика, антибактеријских средстава, аналгетика, ректалних супозиторија, сирупа за кашаљ, мазива, па чак и већине локалних масти, масти, крема и гелова?

Вековима су културе широм света користиле хомеопатске лекове, укључујући етерична уља, киропрактичаре и друге, са великом ефикасношћу и практично без нежељених ефеката, што није случај са савременим модалитетима.

Захваљујући Рокфелеровом утицају на медије тог времена, хомеопатски и природни лекови су брзо дискредитовани и демонизовани кроз циљане медијске кампање.

Савремена медицина, као и Рокфелеров утицај у удаљавању медицине од природних третмана, изазвали су и настављају да наносе штету.