Прочитај ми чланак

Роберт Кенеди: Ковид-19 је биолошко оружје са циљем да поштеди Хазаре и Кинезе

0

Демократски председнички кандидат Роберт Ф. Кенеди Јр. изнео је нове информације о КОВИД-у 19 ове недеље током конференције за штампу и узбуркао јавност тврдећи да је вирус генетски модификовано биолошко оружје које је можда било „етнички циљано“ да поштеди Јевреје-Хазаре (Ашкеназе) и Кинезе.

“Постоје докази да је вирус етнички циљан. Ковид-19 несразмерно напада одређене расе. На мети су белци и црнци, док најбољи имунитет на њега имају Јевреји-Хазари и Кинези“,  рекао је Кенеди.

„Не знамо да ли је намерно тако циљан вирус или је случајно тако испало, али постоје документи који показују расну или етничку разлику и утицај“, рекао је Кенеди.

Кенеди (69) је на конференцији упозорио на још страшније биолошко оружје које се припрема са „стопом смртности од 50%“, због чега ће КОВИД-19 „изгледати као шетња парком“, како је рекао.

„Знамо да Кинези троше стотине милиона долара на развој етничког биолошког оружја, а ми (САД) развијамо етничко биолошко оружје“, тврди он. „Они прикупљају руски ДНК. Прикупљају и кинески ДНК да бисмо могли да циљамо људе по раси.”

Међу америчким обавештајним агенцијама сматра се да је КОВИД-19 створен у лабораторији у Вухану у Кини (највероватније у власништву Американаца) – али нема доказа да је прављен да поштеди одређене етничке групе, за сада.

Студија Универзитета Оксфорд из 2020. показала је да скоро 1 од 5 Британаца верује да су Јевреји створили пандемију коронавируса како би финансијски профитирали.

Јеврејске организације и водећи ционисти у САД осудиле су Кенедија због његових изјава.

„Ово је лудо“, рекао је Мортон Клајн, председник Ционистичке организације Америке која је оријентисана ка десници. „Нема смисла да би то урадили. Прочитао сам све. Био сам и против вакцине. . . Хтео сам да убедим себе да је исправно да то не узмем, али никада нисам видео овакав вирус.”

Клајн, који је рекао да је саветовао Кенедија о питањима Израела и назвао га “добрим пријатељем”, рекао је да га је та примедба “забринула”.

Син бившег државног тужиоца Роберта Кенедија и нећак бившег председника Кенедија популаран је код демократама и републиканаца који су незадовољни политиком у земљи.

Неке анкете су показале да је добио 20% подршке међу примарним гласачима.

Кенеди је у суботу твитовао да је догађај био неформалан, али је организатор догађаја рекао за Њујорк Пост да је био формалан и да је све у записнику.

Други учесник догађаја потврдио је да је Кенеди изнео те тврдње о вирусу.