Прочитај ми чланак

НЕМАЧКА: Десетине миграната су сатима силовало 15-годишњу девојчицу!

0

Појавили су се нови детаљи у вези са групним силовањем прошле године у Хамбургу у којем је 15-годишњу девојчицу силовало најмање 12 мушкараца чак два и по сата, од којих је десет имало мигрантско порекло.

Групно силовање догодило се у септембру 2020. године, али су немачки медији тек ове недеље пренели више информација у вези са случајем.

Тужиоци тврде да је најмање 12 мушкараца ( а по сведочењу је много више), од којих је најмање десет мигрантског порекла (а највероватније сви јер се мигранти и Немци не друже), учествовало у групном силовању једног детета од 15 година у Штадтпарку у граду Хамбургу.


Истрага се за сада води против 12 мушкараца старих између 16 и 23 године. Међутим, сви су тренутно на слободи (?!), према извештају немачког магазина Фокус, а само један осумњичени је био приведен на информативни разговор и одмах пуштен!!!

У бруталном нападу 15-годишња жртва је ушетала у парк око 23:15 после напуштања рођенданске забаве пријатеља. Наводи се да ју је један од младића увукао у оближњи жбун и силовао, а потом позвао и своје пријатеље који су стигли и силовали је.

Мушкарци су сексуално злостављали 15-годишњакињу чак два и по сата, а један од мушкараца је снимао сексуални напад, међутим немачки тужиоци су навели да до сада није добијен видео доказ о томе.

Мигранти су украли детету мобилни телефон и торбицу пре него што су је тако измучену оставили  живу око 1:45 ујутру. Форензичким вештачењем утврђено је да су код жртве пронађени трагови сперме најмање девет различитих мушкараца.

Тужиоци су немачким медијима рекли да још испитују да ли да подигну оптужницу у том случају након више од годину дана, а очигледно је да неће чим нису до сада.

Извештај из августа ове године показује да су групна силовања Немица од стране миграната постала толико честа у Немачкој, да се у овој некад уређеној држави просечно дешавају два дневно.

Статистички подаци Федералне канацеларије криминалистичке полиције (БКА) су показали да су се случајеви групног силовања повећали са 649 у 2018. на 710 у 2019., уз врло мали пад на 704 у 2020. години током карантина.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!