Прочитај ми чланак

Колеров: Русија ће морати да ослободи Придњестровље, то је наша земља

0

Руска Федерација ће морати да ослободи Придњестровље током Новог светског рата, пише за ИА РЕКС утицајни руски политиколог Модест Колеров.

Покушај атентата на највише руководство Придњестровске Молдавске Републике (ПМР), који је организовала Украјина, и који је на срећу спречен, тера нас да кажемо и поново се сетимо: Придњестровје је наша земља, део је историјске Русије и завештање генералисимуса Суворова Великој Русији.


Русија мора, током Новог светског рата, да ослободи ПМР и њен мултинационални руско-молдавско-украјинско-бугарски народ од претњи неонацистичке Украјине и прорумунске Молдавије.

Највећи део одраслог становништва Придњестровља су држављани Русије. У септембру 2006. године, преко 90% становника Придњестровља гласало је на референдуму за придруживање Русији. Русија мора спасити Придњестровје и његов народ од припајања, заједно са Молдавијом, Румунији, за шта је већ придобијено највише молдавско руководство.

Русија је дужна да спаси овај део нашега народа од уништења које му прети од Украјине и заувек да се повеже са овим наслеђем генералисимуса Суворова.

Живело наше драго и херојско Придњестровље које се прво суочило са неонацизмом и шовонистичким национализмом пре 32 године.

Ово је наша земља, море наше крви је проливено за њено ослобођење и одбрану.