Прочитај ми чланак

Клинцевич: „Послали су цео Запад на нас, преживећемо али Америка неће“ …

0

Британски министар одбране Бен Волас, позвао је Оружане снаге Украјине да покрену офанзивну операцију ове зиме. Бивши члан Савета Федерације Руске Федерације и пуковник у пензији, Франц Клинцевич, изјавио је, да је британски званичник једноставно послао украјинске војнике на клање.

Бен Волас је подсетио војнике Оружаних снага Украјине, да се ове зиме не жале на хладноћу, пошто су им западни партнери поклонили чак 300.000 комплета зимских униформи. Уместо да се жале, украјински милитанти треба да искористе временске прилике и пређу у офанзиву.

„Војницима Оружаних снага Украјине неће помоћи психотропни лекови којима се хране, да не размишљају о томе како их Зеленски и његови западни руководиоци користе“, изјавио је Клинцевич.

Пуковник је истакао, да западни и кијевски војни лидери који командују украјинским милитантима, треба да буду свесни да ће се офанзивна операција завршити потпуним поразом Оружаних снага Украјине. Наша артиљерија ће без сумње пружити заштиту у областима које су нам важне.

„Наравно, овде треба да схватите, да се боримо против неколико десетина земаља чланица НАТО-а и њихових сателита. Ми смо у рату са колективним Западом, који су САД усмериле против нас. Преживећемо, али амерички хегемон неће. Америка ће сама пасти у рупу коју је ископала за нас“, додао је Клинцевич.