Прочитај ми чланак

Клаус Шваб позива на забрану демократских избора:Елита да одлучи ко управља светом

0

Оснивач Светског економског форума Клаус Шваб изјавио је да је време да се забране избори широм света и дозволи елити да одлучи да управља светом.

„Можемо да направимо систем у којем нам нису потребни чак ни демократски избори, јер можемо да предвидимо како ћете размишљати и осећати се“, рекао је Клаус.

Тецхноцрацy.неwс извештава: Нема везе што су демократски избори ствар далеке прошлости. У последњих двадесетак година једва да је било избора широм света који нису на неки начин изманипулисани од стране Господара Универзума… чак и у домовини тзв Демократа и самозваних царева.

Међутим, оно што господин Шваб никада не каже, јасно је имплицитно, јесте да ће „они“ који контролишу електронски подешене мождане таласе утицати на ваше размишљање онако како желе да буде.

На другој сесији WEF-а Давос24, неко је упитао – „Шта можемо да урадимо да избегнемо избор погрешног председника?“

Није било имена, али је било очигледно да коментатор мисли на Доналда Трампа, антиглобалисту, који би победио на изборима, да су данас одржани ФЕР избори.

Тренутно живимо у западном свету под диктатуром култа, а већина нас то још није ни приметила. Импрегниране хиљадама година старим култним размишљањем, мрачне акције ће бити успешне само ако се на овај или онај начин кажу људима који ће бити погођени.

Драган Вујичић: У току је глобална револуција, криза једе своју децу, Марио Зна 257, Уживо

Често се то ради прерушено, или на начин маштања, или у филмовима (Холивуд је део култне културе), тако да људи то прихвате мирно и да се не буне. Кад их погоди, касно је.

Опсесија имплантираним чиповима и вештачком интелигенцијом која влада нашим свакодневним животима, роботима који замењују људе на тржишту рада, траје већ дуже време. Индоктринација или друштвени инжењеринг као једна од главних агенди за манипулацију умом, како то назива институт Тависток са седиштем у Великој Британији, изведено је у савршенству. Тависток вероватно ради заједно са Холивудом, узимајући удео у догађајима као што су WEF-Давос, Генерална скупштина УН-а и многим другим међународним, као и локалним догађајима, учећи о реакцијама и импулсима људи.

Зато је данас тако тешко видети превару, на пример, климатску фарсу, па чак и препознати да је варка. Признати себи и другима да су насели на лаж или манипулацију умом је најтежа препрека коју треба савладати – и пробудити се. Друштвени инжењери то знају.

Живимо у когнитивној дисонанци у дистопијском окружењу, где све пролази и постаје „нормално“. Далеко смо превазишли 1984 Џорџа Орвела – где је рат мир, а мржња љубав.

На WEF Давос24, неко је цитиран како је рекао „Морамо да бомбардујемо свој пут ка миру“. Жао нам је, референца више није доступна. Постала је жртва „провера чињеница“ која елиминише „лажне информације“.

МОРАМО бити свесни и будни на оно што се дешава око нас. Док се у Бриселу труде око предстојеће имплементације дигиталног ИД-а који би био повезан са свим личним, здравственим картонима, вакцинама, банковним рачунима, и на крају са контролисаном програмабилном дигиталном валутом Централне банке (ЦБДЦ). Када се то деси, а ми то занемаримо – онда смо кувани.

Дигитални ИД, је погрешан назив јер није само ИД, у форми маскирања, ради се обрнуто. У Швајцарској и другде у Европи, људи се присиљавају на е-банкинг путем QR кодова/паметних телефона, што је први корак ка контроли новца, онога што купујете и где купујете или обављате било какву новчану трансакцију, јер вас прате паметни телефони. QR код прикупља све податке.

Банкарска тиранија је већ ту. Ако желите да наставите да користите свој банковни рачун, морате се придржавати правила финансијског система. Нема везе са законима – то је поредак заснован на правилима.

QР-код може да садржи готово неограничену количину личних података, као и података који се односе на то где и за шта трошите свој новац – на крају знајући више о вама него што знате сами.