Прочитај ми чланак

Канадска група за надзор: Вакцине против KОВИДА смртоносно биолошко оружје

0

Експерименталне вакцине против КОВИД-19 су потенцијално смртоносно биолошко оружје које је заобишло све нормалне безбедносне провере, упозорила је канадска група за надзор одговорности National Citizens Inquiry (NCI).

НЦИ је 14. септембра објавио оштар извештај са детаљима о корумпираном процесу којим је Big Pharma добила одобрење за експерименталне мРНА вакцине у Канади.

„Важно је разумети да вакцине против КОВИД-19 никада нису одобрене у складу са традиционалним процесом одобравања лекова у Канади“, упозорава се у извештају, додатно објашњавајући како је Хеалтх Цанада, савезна агенција одговорна за канадску здравствену политику, користила сумњив процес ауторизације и уместо тога користила привремену наредбу.

„У оквиру процеса алтернативног одобрења, чини се да је неопходност утврђивања безбедности и ефикасности вакцина против КОВИД-19 на објективан начин стављена по страни“.

Naturalnews.com извештава: Канадски прописи о храни и лековима законски захтевају да сваки лек који је предвиђен за одобрење прво прође одговарајућа тестирања безбедности и ефикасности који се затим представља министру здравља на преглед. Посао министра је да процени ризике и користи након чега следи или одбијање или одобрење.

С обзиром да су КОВИД вакцине одобрене и гурнуте у примену убрзано у Канади, баш као и у Сједињеним Државама у оквиру Операције Warp Speed, никада нису биле подвргнуте таквом тестирању и уместо тога су одобрене због „хитног случаја“.

Канадски министар здравља је 16. септембра 2021. изузео све ињекције КОВИД-а из нормалног процеса прегледа и одобравања како би осигурао да су пуштене убрзано у тандему са њиховим пуштањем у САД.

„Ова одредба обично дозвољава министру да надјача нормалне прописе у ситуацијама ’значајног ризика’ по здравље, безбедност или животну средину“, објашњава Навин Артрапули из The Epoch Times-a.

Канада је на крају одобрила оба типа мРНА вакцина компанија Фајзер-БиоНТецх и Модерна, као и вирусни вектор базиран у КОВИД вакцинама од Јанссен. Канада је такође одобрила АстраЗенека КОВИД вакцине, које никада нису добиле одобрење у САД и биле су одобрене у Европи само на веома кратко време пре него што су их регулатори повукли са тржишта због изазивања крвних угрушака и срчаних обољења.

Извештај НЦИ-ја наводи да је свака одобрена вакцина против КОВИД-а у Канади била одобрена коришћењем „субјективног теста“, што значи да су бирократе једноставно одлучиле да су користи веће од ризика и дале су вакцинама зелено светло.

„Ово не може бити одговарајући стандард за одобравање лека који Влада намерава да даје целокупној популацији“, наводи се у извештају. „Тешко је замислити мање научни тест за одобрење лека од оног који се налази у Привременој наредби“.

Чак и у случају да су касније представљени докази који показују да су вакцине против КОВИД-а опасне, процес привремене наредбе коришћен у Канади за одобравање вакцина при варп брзини спречио је да ова овлашћења икада буду опозвана.

„Када се изда привремена наредба, типични прописи о храни и лековима се не примењују“, објашњава Артхраппулли.

„Резултат је био да док су главни медицински службеници широм земље у више наврата уверавали Канађане да су вакцине против КОВИД-19 ‘безбедне и ефикасне’ – општа канадска популација није разумела да њихов процес ауторизације није захтевао објективан доказ о безбедности или ефикасности, види се из детаља извештаја.

Др Петер Мекала је био тај који је дао подршку за састављање НЦИ извештаја. Захваљујући „исцрпном прегледу сведочења и доказа“ групе, др Мекала је твитовао да је:

„Закључак: све вакцине против КОВИД-19 нису безбедне за људску употребу и морају се одмах уклонити са канадског тржишта како би се заштитила јавност“.