Прочитај ми чланак

Израел у паници? Чак 17% теже оболелих у популацији која је примила вакцину!

0

Није требало дуго да вакцинација изазове оправдане контроверзе. Пропагандна машинерија ради 24/24 да би људе ставила под иглу, која јој се враћа попут бумеранга. Израел, шампион у броју вакцинисаних, такође је постао шампион у броју тешко оболелих који су примили прву вакцину. Чак 17% тежих случајева Ковида је у вакцинисаној популацији него у популацији вакцинисаних. Шта се дешава?

Новинарка Јулиа Ганансиа , израелска телевизија „и24 Њуз“ јавила је из Тел Авива да су власти у паници јер међу теже оболелима има више вакцинисаних. Здравствене власти позивају своје грађане на опрез, иако су примили прву дозу „ефикасне“ вакцине. Логично је питање, чега се народ треба плашити? Вакцине или вируса? Израелске власти нису прецизирале. Израел је до сада већ вакцинисао 2 милиона људи и то вакцином из компаније Фајзер / БионТех.


Погледали смо податке из других држава у којима смо такође сведоци наглог пораста заразе. Случајно или не, у Великој Британији пораст заражених нагло расте од дана почетка масовне вакцинације.

Међутим, треба бити интелектуално искрен и рећи да постоје и неки други разлози за пораст инфекције, односно позитивни случајеви, попут убрзаног тестирања, које доноси и нове позитивне људе. Манипулација с једне стране, враћа се попут бумеранга с друге стране. Тако је у лажи. Једном кад кренете, само упаднете дубље у блато за које сте криви сами.

Међутим, чак ни овај аргумент не може објаснити 17% већи број тешко оболелих у вакцинисаној популацији. Ако су ПЦР тестови упитни, они нису озбиљно болесни.