Прочитај ми чланак

Изненадна смрт, опет!? Судија пао и умро у току фудбалске утакмице (ВИДЕО)

0

Изгледа да су се зле године надвиле над човечанство, јер су све чешће овакве и сличне ситуације, где млади и здрави људи падају као покошени и умиру. Такав је и случај из Малезије.

Фудбалски судија у Кајангу у Малезији колабирао је и преминуо током утакмице у понедељак, преноси Малај мејл. Полицијска управа Кајанг (ИПД) примила је хитни позив у 16:17х у вези са пацијентом у 50-им годинама, који је у тешком стању. На жалост екипа хитне медицинске помоћи, могла је да констатује само смрт која се догодила на лицу места.

Шеф полиције у Кајангу Mohd Zaid Hassan рекао је да су примили узнемирујући позив о човеку који је изгубио свест током фудбалске утакмице. Шеф полиције је рекао:

Прелиминарним увиђајем на лицу места је утврђено да је жртва судија на фудбалском мечу, који се срушио на средини терена после 19 минута утакмице. Хитна помоћ која је стигла на лице места констатовала је његову смрт.

Хасан је додао да је тело судије послато у болницу Кајанг на обдукцију и рекао да је случај класификован као изненадна смрт.

У Малезији, 79% становништва је потпуно вакцинисано, а 81% је примило најмање једну дозу према владиним подацима.

Снимак инцидента: