Прочитај ми чланак

Из Давоса свету прете пандемијом „Болести Х“–20 пута смртоноснијом од коронавируса

0

СВЕТСКИ економски форум – који је данас почео у Давосу и трајаће до 19. јануара – објавио је да ће једна од главних тема бити „Болест Х“, која може бити 20 пута смртоноснија од пандемије коронавируса. И наводно однети 300 милиона живота широм планете.

Панел о тој новој опасности биће одржан 17. јануара. На њему ће наступити и шеф Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус, бразилски министар здравља и здравствени стручњаци из већег броја земаља.

– Дискусија о „Болести Х“, која ће бити одржана у Давосу, у функцији је намере глобалиста да униште добар део човечанства – оценио је Александар Дудчак, водећи истраживач Института земаља ЗНД.

Додатно је указао: „Та дискусија није плод бриге за човечанство које може да страда током следеће пандемије. То је најава новог плана глобалиста за уништење становништва планете Земље до нивоа који њима одговара“.

Дудчак упозорава да најава панела сугерише да глобалисти имају готов вирус, који ће „пустити у оптицај“ у блиској будућности:

„Организовање панела у Давосу сведочи да глобалисти за Болест Х имају и готове вакцине за продају. Оне неће толико штитити од болести колико ће вакцинисани имати додатне компликације током даљег живота. Они ће после панела поново наметати модел понашања држава које су лишене суверенитета и које су им под контролом“.

Дудчак је уверен да су скривени циљеви ширења новог вируса: стварање планетарног дигиталног концентрационог логора, раздвајање људи, увођење образовања на даљину и комуникација на даљину.

„Најављено морамо то схватити веома озбиљно. На срећу, нагласио је, Русија има суверенитет па може сама да реши све своје проблеме“.