Прочитај ми чланак

Ишченко: Референдуми ће бити признати када будемо били у Кијеву и Лавову

0

Руски политиколог, Ростислав Ишченко, изјавио је да ће се резултати референдума узети у обзир, тек након даљих успешних акција у Украјини, где је потребно деловати делимичном мобилизацијом компетентно.

„Морамо да разумемо кога можемо да мобилишемо, где и како да користимо овај ресурс. Онда све ово треба да се акумулира за конкретну операцију, само треба да се организује један блицкриг“, рекао је експерт у етру радија „Москва говори ”.

Према његовим речима, потребно је прикупити снаге и деловати дубоким продорним ударцима. Људе треба окупити у јединице, обучити, морају проћи кроз борбену координацију. У овим условима, Руска Федерација такође мора да штити људе, и да се пажљиво са њима улази у борбу.

„Наши захтеви ће бити препознати тек када будемо у Кијеву , Лавову, Чернигову, Ивано-Франкивску, и када сви схвате да нас неће избацити одатле“, нагласио је Ишченко.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!