Прочитај ми чланак

Глобални Мастер План: УН и Бил Гејтс контролишу „ДПИ“!

0

Десетине влада широм света придружују се Уједињеним нацијама и фанатичном милијардеру који контролише становништво Биллу Гејтсу у глобалном програму наметања „дигиталне јавне инфраструктуре“ (ДПИ) својим грађанима у року од пет година. Овај „ДПИ“ укључује дигиталне валуте централне банке (ЦБДЦ), дигиталну идентификацију, свеобухватне системе података и још много тога, све функционално преко националних граница.

Нова шема, представљена крајем прошле године и која се брзо напредује, позната је као „ 50 у 5 ” јер 50 влада очекује да ће орвеловску „дигиталну инфраструктуру” тираније успоставити у року од пет година. Скоро десетак влада, укључујући бројне корумпиране клептократије и социјалистичке режиме, до сада је добровољно пријавило своје становништво да служи као земље „првог покретача“.

Међутим, претпоставка УН-а је да ће свака влада на крају ово наметнути свакој особи на Земљи. То је јасно изражено у свим његовим најавама. „Све земље, без обзира на ниво прихода, географију или где се налазе на свом путу дигиталне трансформације, могу имати користи од тога да буду део 50-у-5“, изјавила је агенција УН која стоји иза шеме. „Придруживање кампањи помаже да се осигура да земље не морају саме да се баве имплементацијом ДПИ или да почну од нуле.

Предвођена Програмом УН за развој (УНДП), нова „дигитална инфраструктура“ је уоквирена као средство за убрзавање наметања веома контроверзне Агенде УН-а за 2030. „Циљеви одрживог развоја“, коју су кључни лидери УН 2015. називали „Циљеви одрживог развоја“. Мастер план за човечанство.” Циљеви одрживог развоја, као што су познати, позивају на глобалну прерасподелу богатства и драстично већу моћ владе над животима људи на свим нивоима. Режим масовних убистава који је владао Кином хвалио се да је играо „кључну улогу“ у развоју плана.

Гејтс, који је имао проблематичан однос са осуђеним трговцем децом Џефријем Епстајном, славио је улогу ових технологија у наметању СДГ УН човечанству. „Г20 је постигла револуционарни консензус о улози дигиталне јавне инфраструктуре као кључног акцелератора циљева одрживог развоја“, рекао је он на X-у. „Оптимистичан сам у погледу потенцијала ДПИ-а да подржи сигурнију, здравију и праведнију свет.”

Читав програм воде УН и елитисти укључујући Гејтса и друге као што су Рокфелери, дугогодишњи финансијери глобализма, еугенике и шема контроле становништва. У ту сврху је створено више фронт група којима управљају такви „контроллигарси“. Али амерички и европски порески обвезници се регрутују да сносе већи део рачуна преко агенција УН и међународних „развојних“ банака.

Ако се не заустави, критичари кажу да ће нови пакет „дигиталних јавних добара“ и „инфраструктуре“ створити технолошки паноптикум који ће омогућити потпуни надзор и контролу свих људи свуда. Заиста, као што је јасно наведено у Агенди 2030, „нико неће бити остављен“. Једном у пуном замаху, буквално свака трансакција би се пратила, надгледала и контролисала.

Бирократе УН-а су ставили срећно лице на програм. „За УНДП, приступ ДПИ који комбинује управљање усредсређено на људе је од кључног значаја како би се осигурало да ова нова инфраструктура може да убрза СДГ [Агенде 2030]“, тврди Кејзом Нгодуп Масали, шеф дигиталних програма у УНДП-у. „Ова кампања 50-у-5 коју води држава је кључни део начина на који УНДП наставља да подржава значајну глобалну дигиталну сарадњу и јача локалне екосистеме за дизајнирање и имплементацију ДПИ заснованог на правима.”

Већ сада практично све националне владе и централне банке широм света раде на дигиталним валутама централне банке (ЦБДЦ), према Банци за међународна поравнања у Швајцарској која помаже да се усмерава и координира увођење таквих валута широм света. Како је готовина повучена, а затим нестаје, ЦБДЦ ће креирати трајну евиденцију свих трансакција.

Можда још више забрињава то што ће дигиталне валуте такође бити програмабилне, кажу водећи стручњаци и званичници. То ће владама омогућити невиђен степен контроле над економијом и појединачним одлукама потрошача. У ствари, Бајденова Бела кућа је чак позвала ЦБДЦ да унапреде „расну једнакост“ и „приоритете животне средине“. Водећи светитељи позвали су их да прате и појединачне угљичне отиске.

Заједно са ЦБДЦ-има, владе широм света уводе дигиталне ИД-ове који иду уз њих. Аустралијски Сенат је управо прошле недеље гласао за одобравање таквог система. Више америчких државних влада, укључујући неке које у потпуности контролишу републиканци, спроводе сличне шеме. И разне организације повезане са Гејтсом, династијом Рокфелер и УН већ годинама промовишу такве личне карте, укључујући и групе као што је ИД2020.

На крају, дигитални ИД и ЦБДЦ ће постати неодвојиви. Финанциал Тимес је расправљао о односу између свих различитих система у систему дигиталне инфраструктуре у тексту за 2021. под насловом „ Зашто ће ЦБДЦ-ови вјероватно бити засновани на ИД-у “. Открива како се ЦБДЦ и дигитални идентификациони подаци могу (и хоће) користити заједно да би се коначно контролисало људе.

„Чини се да истраживање и експериментисање ЦБДЦ-а показују да ће бити скоро немогуће издати такве валуте ван свеобухватног националног система управљања дигиталним ИД-ом“, написала је Изабела Каминска из ФТ-а. „Значење: ЦБДЦ ће вероватно бити везани за личне рачуне који укључују личне податке, кредитну историју и друге облике релевантних информација.

На крају, здравство ће постати испреплетено са свим тим, како је објаснио шеф Светске здравствене организације (и бивши етномарксистички терористички вођа) Тедрос Гебрејесус . „Пандемија ЦОВИД-19 истакла је вредност дигиталних здравствених решења у олакшавању приступа здравственим услугама“, изјавио је он пре него што је рекламирао „пасоше за вакцину“ које је наметнула Европска унија. СЗО сада користи систем ЕУ да осмисли сличан режим за цело човечанство.

Врхунски глобалисти су наговестили куда то све води. „Трик је у изградњи јавне дигиталне инфраструктуре, која је интероперабилна, отворена за све и којој се верује. Дозволите ми да вам дам један пример који је данас реалност“, рекла је „председница“ ЕУ Урсула фон дер Лајен на самиту Г20 у септембру. „Многи од вас су упознати са дигиталним сертификатом ЦОВИД-19. ЕУ га је развила за себе. Модел је био толико функционалан и толико поуздан да га је 51 земља на 4 континента бесплатно усвојила.

Друштвено-кредитна оцена којом сваки појединац добија чин на основу његове или њене сагласности са захтевима технократа је суштински неизбежна иу овом режиму, кажу критичари. „Заговорници су упорни да је ДПИ од суштинског значаја за учешће на тржиштима и друштву – баш као што смо видели са пасошима за вакцину – само у много ширем обиму“, објаснио је уредник Тхе Социабле Тим Хинчлиф, један од првих који је огласио аларм.

Потенцијал за контролу, наставио је, готово је бескрајан. „Ако буде успешан, ДПИ ће дати владама и корпорацијама моћ да имплементирају системе социјалног кредита који могу да одреде где и како можете да путујете, шта вам је дозвољено да конзумирате и како ћете моћи да обављате трансакције са својим програмибилним новцем“, додаје се Хинцхлиффе.

Наравно, овакав систем већ постоји у комунистичкој Кини, на шта Тхе Нев Америцан упозорава већ скоро деценију . КПК служи као „узор“, према шефу Светског економског форума и фронтмену групе Греат Ресет Клаусу Швабу и небројеним другим глобалистима. И тако, само је питање времена када ће се такав режим коначно разоткрити на Западу без масовног противљења.

Праћење деце је на врху листе приоритета, према ВЕФ-у, пошто се прикупљени подаци користе за доношење одлука за људе. „У основи, дигитална јавна инфраструктура омогућава несметан проток података кроз секторе и системе, омогућавајући на тај начин доношење одлука и политика засновано на подацима“, каже глобалистичка организација у чланку о праћењу деце са ДПИ.

„Дигитална јавна инфраструктура“ ће такође подстаћи све већа ограничења у свакодневном животу, укључујући кретање усред појаве 15-минутних градова. Користиће се за наметање свих врста мандата, укључујући политику „закључавања“ под изговорима који се крећу од наводних ванредних ситуација „јавног здравља“ до наводних „климатских промена“ које је направио човек, упозоравају противници, позивајући се на изјаве трговаца ових система.

Али постаје чудније. На крају онога што Шваб описује као „четврту индустријску револуцију“, доћи ће до „фузије нашег дигиталног, нашег физичког и биолошког идентитета“, рекао је немачки технократа у више наврата. Пуне импликације те визије нису разрађене, али сам Шваб често промовише микрочипове који се имплантирају у људски мозак, између осталих трансхуманистичких шема .

Кампања „50 у 5“ за ДПИ званично је покренута крајем прошле године у Њујорку. Циљ му је да „радикално скрати“ време које би било потребно да се све дигитализује, од идентификације до валуте. То ће се десити кроз сарадњу између УН и влада док деле технологију да би на крају створиле интероперабилан систем у најмање 50 земаља до 2028. Очекује се да ће цео свет следити њихов пример.

Поред УНДП-а, Гејтс фондације и влада које су се већ потписале, укључена је и широка лепеза АстроТурф група и агенција УН — многе од њих финансирају владе, као и профитери као што су Гејтс и његови технократски савезници. То укључује УНИЦЕФ, Међуамеричку развојну банку, Центар за дигиталну јавну инфраструктуру и Алијансу за дигитална јавна добра.

Прве владе које су скочиле на вагон – већина са обећањима о “бесплатном” новцу извученом од западних пореских обвезника – укључују Бангладеш, Етиопију, Гватемалу, Молдавију, Сенегал, Сијера Леоне, Шри Ланку и Того. Неколико богатијих влада, укључујући оне у Норвешкој и Сингапуру, такође је потписало.

„Ове земље служе као светионици напретка и инспирација за земље да изграде сопствене дигиталне основе и унапреде своју економију и благостање људи“, тврди УНДП у саопштењу за јавност у којем се најављује првих 11 влада које ће учествовати у наметању овог дигиталног надзора. и алати за контролу њихове популације.

Увођењем 50 влада у програм, УН се надају да се свака од њих може фокусирати на једну област или елемент „ДПИ“ шеме. Затим ће свака влада поделити оно што је научила са другим владама, тако да се архитектура дигиталног надзора и контроле може наметнути брже и на начин који превазилази националне границе.

Министарка за комуникације, технологију и иновације Сијера Леонеа Салима Монорма Бах позвала је све владе да потпишу. „Сијера Леоне је узбуђена што је део 50-у-5 и позива све остале да се придруже кампањи – наредних пет година је прилика да заједно убрзамо безбедну и инклузивну имплементацију ДПИ и тиме убрзамо позитивне резултате за људе широм света, “, рекао је Бах.

Чак и док тоталитарне технократе јуре напред са овим технологијама, опозиција расте. На Флориди, на пример, нови закон је званично забранио ЦБДЦ. Бројне друге државе спроводе сличне мере. Након што су разоткривене разорне лажи и тиранија које су биле у основи „пандемије“ Цовида, мало је вероватно да ће милијарде људи широм света икада имати враћено поверење у институције, а већина Американаца сада каже да су медији „непријатељ“.