Прочитај ми чланак

Дејли мејл: У Енглеској дванаестогодишњаке уче аналном сексу, деветогодишњацима…

0

Многи наставници индоктринишу дјецу научно неутемељеним тврдњама о биолошком полу, представљајући пол као неодређен и ширећи причу да се људи могу родити у погрешном тијелу, пише енглески лист

Према наставним плановима и програмима у Енглеској који још нису представљени јавности ђацима у претпубертетском узрасту ће се на часовима говорити о аналном сексу и оргазму, а мастурбација се предвиђа као „домаћи задатак“.

Многи наставници индоктринишу дјецу научно неутемељеним тврдњама о биолошком полу, представљајући пол као неодређен и ширећи причу да се људи могу родити у погрешном тијелу.

Наставни планови и програми процурили су у јавност истовремено са судским поступком који је око хиљаду породица покренуло против Националне здравствене службе (НХС) који тврде да је Тависток њиховој дјеци дао блокаторе пубертета а да им притом није у довољној мјери објаснио трајне посљедице тог чина.

Дејли мејл је дошао у посјед илустрованог наставног материјала који се предаје дјеци широм Уједињеног Краљевства, укључујући сексуални приручник за млађе од тринаест година.

За тему смо се заинтересовали поводом захтјева мајке једне петнаестогодишње ученице за увидом у наставни план и програм на предмету Везе и сексуални односи (Relationships and Sex Education, RSE), који је прије три године постао обавезан.

Иако је судија одбио захтјев Клер Пејџ за увидом у материјал, открили смо да је његов велики дио доступан на интернету.

„Учитељи активисти“ дјечацима и дјевојчицама дијеле бојанке и други наставни материјал у својој „свеобухватној мисији сексуализације дјеце у име инклузивности“.

Од септембра 2020. предмет Образовање о међуљудским везама обавезан је у основним, а предмет Везе и сексуални односи у средњим школама. Многи учитељи нису знали шта да предају ђацима и тражили су помоћ од државе и друштва.

Ту празнину попуниле су добротворне организације, од којих неке заступају неконвенционалне погледе на биолошку полност и преко својих интернет страна шире материјал везан за малољетнички секс.

Дејли мејл открива да:

  • Дјецу уче да беба од рођења до прве године живота може „доживјети осјећање задовољства“ додиривањем својих гениталија
  • Дванаестогодишњим дјевојчицама показују како се доживљава оргазам мастурбацијом
  • Дјеци за домаћи задатак задају мастурбацију
  • Дванаестогодишњим дјевојчицама говоре да могу доживјети сексуално задовољство аналним, вагиналним и оралним сексом
  • Дјецу уче да је нормално да хоће да мастурбирају током или чак и прије пубертета
  • Дјеци у претпубертетском узрасту говоре да је нормално да осјећају сексуалну привлачност према било коме
  • Дјеци говоре да гендер није исто што и пол, али да је знатно интегралнији дио оног што особа јесте
  • Дјецу уче да људи могу промијенити пол и од мушкарца постати жена
  • Уче дјецу и да неки „небинарни“ појединци нису ни мушкарци ни жене
  • Уче их и да мушкарци са мушким ипсилон хромозомима могу бити жене