Прочитај ми чланак

Репер исламиста прети: Гореће Немачка !

0

Видео спот бившег немачког репера Дениса Касперта садржи назнаке да се планирају напади у Немачкој, изјавио је председник Савезне канцеларије за борбу против криминала Јерг Цирке.
Процењено је да би Немачка ускоро могла да постане мета напада исламиста, а повод за тај закључак недавно је објављени видео бившег репера у којем отворено прети Немачкој!

Видео би у одређеним околностима могао да послужи као подлога за филм о мученицима, што је типично за исламистичке терористе. „То су прве назнаке за то да је неко можда стварно одлучио да умре као мученик“, изјавио је Цирке за телевизијску постају ЗДФ.

„Нећете више живети сигурно. Улажете милионе и милијарде у рат против ислама. И стога је ова земља овде, Савезна Република Немачка, ратно подручје. Немачка ће горети“, изјавио је Касперт у видео поруци, која је снимљена у близини келнске катедрале.

Касперт, алијас Десо Dog, почетком априла у Бону је учествовао у сукобима између радикално десничарске групе Pro NRW и радикалних исламских салафиста. Притом је више полицајаца рањено убодима ножа. Након што је његова група „Милату Ибрахим“ забрањена у Немачкој, Касперт је напустио земљу и од тада се наводно заједно са својим бројним присташама налази у Египту.  Салафисти, тврди ЗДФ, позивају на свети рат против Немачке!Цирке је упозорио на опасност ескалације насиља између противисламских и салафистичких група у Немачкој.

 

( Курир )