• Почетна
  • ВИДЕО
  • ЗЛAТAНОВ НAЈСМЕШНИЈИ ГОЛ ДО СAДA: Лобом до пречке, па стативе, и коначно погодак!
Прочитај ми чланак

ЗЛAТAНОВ НAЈСМЕШНИЈИ ГОЛ ДО СAДA: Лобом до пречке, па стативе, и коначно погодак!

0

Златан Ибрахимовић је довео Манчестер јунајтеду у вођство против Евертона у финишу првог полувремена утакмице у 14. колу Премијер лиге.

Швеђанин је упутио лоб ударац после паса Марсијала, а лопта се одбила о пречку, па о стативу, али је на крају и прешла гол линију.

Ово је био осми гол Ибрахимовића за “ђаволе” у шампионату.

Муриња једна одлука коштала победе, Јунајтед испустио бодове на Гудисону!

Тренутак инспирације Златана Ибрахимовића недовољан Јунајтеду, Фелаини трагичар, Евертон у финишу освојио велики бод.

Марсијалу се не остаје на ‘Олд Трафорду’?Мурињо: “Марсијал је поново срећан“Челсијева је мета, али он жели код МурињаДесило се и то, Мурињо нахвалио некогаИталијански гигант кренуо по Депаја?
Фудбалери Евертона и Манчестер јунајтеда ремизирали су на Гудисону резултатом 1:1 (0:1) у 14. колу Премијер лиге.

Први погодак на мечу постигао је Златан Ибрахимовић у финишу првог полувремена, али је пред крај меча Бејнс изједначио са беле тачке после грешке Фелаинија који је непосредно пре тога ушао у игру и згрешио пенал.

premijer-liga-tabela-19

У првом полувремену није било нешто много правих прилика, али издвајамо два занимљива детаља – споран моменат у 16. минуту и погодак Златана Ибрахимовића.

Маркос Рохо је у 16. минуту оштро стартовао на Јаника Боласија, зарадио је жути картон, мада руку на срце, главни судија не би погрешио ни да му је показао директан црвени.

Евертон је потом имао блажу иницијативу на терену, имао две полуприлике, али Де Хеа није морао ни да одреагује.

И онда, у финишу првог дела игре, право ни из чега, када је деловало да ће се на паузу отићи са мирољубиивих 0:0, на сцену је ступио трагичар Стекеленбург и мајстор Ибрахимовић.

Голман Евертона је погрешно проценио лет лопте, непотребно истрчао са гол линије, а Ибрахимовић га је лобовао и уз много среће савладао. Лопта се одбила од земље о пречку, па потом о стативу и некако умилила иза гол линије.

Ни друго полувреме није донела много узбуђења нити лепу игру тимова, који су водли велику битку на средини терена, далеко од опасних зона.

Роналд Куман је у 65. минуту одлучио да направи троструку измену и да крене на све или ништа, ушли су Делофеу, Холгејт и Валенсија уместо Клеверлија, Колмана и Боласија, али се Јунајтед веома добро бранио.

У 81. минуту, управо је Валенсија одлично шутирао главом, али је Де Хеа зауставио његов покушај.

У финишу утакмице, Мурињо је изменама затворио прилазе голу, пошто су Фелаини и Рашфрод заменили Марсијала и Михтаријана, али то се испоставило као лоша одлука.

Наиме, Фелаини је неспретном реакцијом оборио Гају у шеснаестерцу, а судија оправдано показао на белу тачку.

Сигуран извођач најстроже казне био је капитен Евертона Лејтон Бејнс за коначних 1:1