Прочитај ми чланак

Вулићевић: Хоћемо да заседнемо на трон

0

sp-fk-vojvodina-kapiten

Руководство ново, жеље старе. Мирослав Вулићевић, капитен Војводине и по функцији члан Скупштине клуба, потврђује да нико у новосадском суперлигашу и поред сложене ситуације и два неочекивана кикса на „Карађорђу“, није одустао од борбе за највиши пласман.

* Имали сте састанак са новим председником Управе Миленком Јокићем?

– Разговарали смо кратко, али конструктивно. Председник Јокић нам је рекао шта се од нас очекује и дао нам подршку да будемо и убудуће пожртвовани, баш на примеру утакмице са Крагујевчанима иако нисмо победили, и да заједно са клупским руководством стремимо ка највишим циљевима.

* Играчи су „кратки“ за две плате?

– Да, али и то ће ускоро бити решено, јер је Управа то питање ставила као приоритет заједно са деблокадом клупског рачуна пошто је реч о основним стварима.

* По многима имате најјачи тим у лиги и некако сте најближи јесењој титули?

– То нам је жеља и не одричемо борбе за врх табеле. Крајње је време да коначно заседнемо на трон. Видело се, имали смо прилике и пропустили их, као да нам недостаје тај један корак.

* Оцена је да се уплашите победе и успеха?

– Очигледно да нас императив оптерећује, али пребродићемо то и не одустајемо од високих амбиција.

А МАРКО, ОСТАНИ

ПРИЧЕ о одласку тренера Марка Николића, разјашњене су у свлачионици.

– Причали смо са шефом Николићем на ту тему и рекао нам је да сигурно остаје са нама до зиме, уз жељу да будемо први. По том питању немамо никакву дилему јер знамо да ћемо заједно да завршимо оно што смо започели. С друге стране, волели бисмо да остане и на пролеће јер је реч о врхунском тренеру с којим смо се ми играчи „баш нашли“ јер је велики мотиватор и тачно зна шта тражи од нас – преноси став фудбалера Вулићевић.

УЛАЗНИЦЕ У ПОЛА ЦЕНЕ

Први  потез нове Управе је усмерен на цене улазница које су по жељи навијача, исказаној на клупској Скупштини, сада преполовљене.

Тако ће карте за утакмицу са Јавором, који Војводина дочекује у суботу на „Карађорђу“ с почетком у 18 часова, коштати 150 и 200 динара, за разлику од претходних неколико мечева када су коштале 300 и 400 динара.

(Новости)