Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ И ОДБОЈКАШИЦЕ: Подршка и захвалност

0

Надамо се да ћете донети злато и са Олимпијских игара, а ако и не буде, толико сте злата донели овој земљи, да ћемо увек бити задовољни – рекао је председник Србије златним одбојкашицама

– Хвала вам што сте нас научиле како се иде до циља и на срећи коју сте нам донеле – рекао је у понедељак председник Србије Александар Вучић чланицама женске одбојкашке репрезентације, а оне су узвратиле захвалношћу за безрезервну подршку, коју им је пружио и коју су, како је на пријему код председника рекла капитен Маја Огњеновић, осетиле у сваком тренутку током такмичења.

Вучић је у понедељак примио женску одбојкашку репрезентацију Србије, која је освојила златну медаљу на Светском првенству одржаном у Јокохами, у згради Генералног секретаријата председника Републике, и пренео им захвалност читаве земље због радости које су донеле.

Председник Србије рекао је да су победе наших девојака у Јапану обрадовале све грађане Србије и приметио да је злато само за одважне, за храбре, за оне који су спремни на жртву.

– Хвала вам што сте нам свима показале лекцију на који начин се долази до циља. Хвала за све што сте урадиле, и на срећи коју сте нам пружиле – рекао је Вучић.

– Ми вас молимо да наш народ још много пута обрадујете, а ми ћемо да вратимо изградњом нових објеката – рекао је.

– Честитам капитену Маји Огњеновић и свим играчицама на великом заносу. Поменуо сам поен на 13:12, кад су цела Србија и Република Српска дрхтале, а ви сте биле смирене – рекао је председник Вучић одбојкашицама и додао:

– Издржале сте, биле уверене да побеђујете – алал вера још једанпут… – поручио је Вучић и додао:

– Надамо се да ћете донети злато и са Олимпијских игара, а ако и не буде, толико сте злата донели овој земљи, да ћемо увек бити задовољни. Србија је поносна на вас, а ви гледајте да се још неколико пута вратите са оваквим одличијима. Живела Србија – закључио је Вучић.

Капитен Маја Огњановић захвалила се у име целог тима председнику Србије на подршци и пријему.

– Наш пут до медаље заиста није био ни мало лак, али смо изузетно срећне и поносне када освајамо медаље за нашу државу и народ. Даћемо све од себе да тако буде и у будућности. Хвала вам на безрезервној подршци, верујте да смо је осетиле у сваком тренутку такмичења и она нам је пуно значила – рекла је Огњановић.

Она је председницима Србије и РС уручила поклоне – одбојкашке лопте са потписима свих играчица и чланова стручног штаба, а од селектора Зорана Терзића председник Србије добио је златну медаљу са Светског првенства у Јапану.

               ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!