Прочитај ми чланак

Вермезовић: Навикао сам да ме терају…

0

Vermeyovic(П. В. – Н. Ј. – МОНДО, фото: МН Пресс)
Тренер Партизана остао је миран после пораза од Војводине. На питање о томе како даље каже: „Тренинг је у уторак“, а пад форме узрокује репрезентативном паузом.

Тренер Партизана Владимир Вермезовић прихватио је оцену да се његова екипа налази у великој кризи после осам дана у којима је предност од 11 бодова над Црвеном звездом свела не опасних четири разлике.

Томе је допринео и пораз од Војводине (1:2) у недељу увече у Хумској

„Јесте, тачно тако…“, признао је Вермезовић да је екипа у кризи, а онда се осврнуо на меч са Новосађанима.

„Данас нисмо имали ни среће, иако је Војводина сасвим заслужено победила. Они су све шансе које су имали искористили. Једну у првом, када је Абубакар сам прошао четворицу наших играча и онај шут Аливодића у другом полувремену…“, рекао је и додао:

„Ми смо стварали шансе, имали иницијативу, стативу, поништен гол… Нисмо имали среће, али понављам да нас је Војводина заслужено победила. Заиста немам шта да замерим мојим играчима, једноставно после паузе ништа није исто као пре. Видећемо због чега“.

Потом је поновио да од паузе ствари не функционишу најбоље: реми у Кули, реми у Ужицу, пораз у Београду, два освојена бода од девет могућих.

„Ова пауза нас је пореметила, не знам зашто. Екипа је једноставно пала. Шансе стварамо, али их не користимо. Данас јесмо изгубили али је сваки играч дао максимум“.

О грешки Бранка Пауљевића која је довела до евро-гола Енвера Аливодића за 0:2.

„Дешава се… Никога није било око њега, али шта да радимо? Тако се догодило…“

И после 0:1 и поготка Абубакара Оумаруа навијачи су му поручивали: „Ћао, Вермезе!“

„И после АЕЛ и после Доњег Срема су ми исто викали. Навикне се човек…“

Шта даље?

„Сутра је слободан дан, а од уторка настављамо да радимо…“