Прочитај ми чланак

У ЧАСТ СВЕТСКИХ ПРВАКА: Водени лук за златне ватерполисте, дочек у 20 часова!

0
Фото: Ројтерс

Фото: Ројтерс

БЕОГРАД – Ватерполо репрезентација Србије сутра у подне допутоваће у Београд, а после освајања титуле првака света на првенству у Казању биће дочекана највишом почашћу у ваздухопловству.

По слетању на аеродром Никола Тесла, авион који превози ватерполо репрезентацију биће дочекан свечаним поздравом и воденим луком, који се користи у изузетним приликама. Аеродром Никола Тесла Београд честитао је ватерполо репрезентацији Србије пету титулу светског шампиона.

Градоначелник Београда Синиша Мали честитао је вечерас ватерполо репрезентацији Србије освајање титуле светског шампиона на шампионату у Казању.
„Овог лета ватерполисти су нас обрадовали више пута. Прво, освајањем Светске лиге и директним пласманом на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру, а сада и победом над Хрватском у финалу шампионата у Казању. Навикли су нас на победе и од срца се по ко зна који пут радујем њиховом успеху. Честитке репрезентативцима, селектору и стручном штабу. Београд ће вас чекати сутра испред Скупштине Републике Србије у 20 часова“, наводи се у честитки градоначелника. Ватерполисти Србије освојили су пету титулу првака света пошто су вечерас у финалу победили селекцију Хрватске са 11:4.

(Курир)