Прочитај ми чланак

Три фудбалске лажи у које су нас убедили режимски (и Сорош) медији

0

Нисмо Бразилци са Балкана, нисмо прва фудбалска светска лига, немамо квалитет за осмину финала, пакујемо кофере и бежимо из Катара. Не заслужујемо да смо тамо, пред Србијом су тешки дани, 29. смо на Мундијалу, традиционално нисмо прошли групу Светског првенства, а сада нас чекају квалификације за Европски шампионат, такмичење на које се Србија никад није квалификовала.

Незналице, климоглавци, пиони, шлихтаре власти хтели су на силу да увере јавност и народ да имамо тим и игру за светску фудбалску титулу. У ствари не знају да ће пре српска нога крочити на Месец него што ће Србија бити светски првак у фудбалу. Ширили су лажни оптимизам за уши оног који би то хтео да чује… Све је овде уништено, па зашто не би и фудбал!

Ово су три највеће српске лажи (које су форсирали у домаћим медијима)…

БИЋЕМО СВЕТСКИ ПРВАЦИ!

Нереално, бахато, потцењивачки, понижавали су све редом тврдећи да ћемо победити Бразил и бити шампиони у Катару! Против великог Бразила нисмо ни прешли центар, требало је да изгубимо 5:0, у првих 90 минута на Мундијалу смо показали да нисмо за светску елиту.

ПОБЕДИЋЕМО КАМЕРУН!

Ни Камерун нисмо успели да победимо, утакмицу је изгубио Драган Стојковић Пикси, одиграли смо катастрофално, посебно у одбрани, а када не победиш Камерун, онда не да не можеш да идеш даље, већ не можеш да победиш ни објективно јачу Швајцарску.

ИДЕМО У ОСМИНУ ФИНАЛА!

Још једна лаж и обмана! Немамо квалитет, тим и игру за пролазак групе. Швајцарска је боља, да смо играли до сутра, не бисмо их победили. Држали су нам лекцију из дисциплине, уиграности, борбености и јединства.

После свега, најпоштеније је да првим авионом побегнемо из Катара и вратимо се кући погнутих глава. И да ћутимо.