• Почетна
  • СПОРТ
  • Томислав Пајовић: Кад носите Партизанов дрес подразумева се победа
Прочитај ми чланак

Томислав Пајовић: Кад носите Партизанов дрес подразумева се победа

0

Кад су у јуну извучени парови Супер лиге црно-бели су укалкулисали шест бодова против дебитанта, већ половином августа план им је пропао, а почетком марта нуди им се прилика да макар пред очима Гробара ураде оно што су морали на „Карађорђу”.

Сензационални пораз од Доњег Срема (1:2) створио је међу фудбалерима Партизана двоструки мотив да на отварању пролећне сезоне врате дуг екипи из Пећинаца и победнички крену у одбрану јесењег капитала (19 часова, ТВ Арена спорт).

– Ни у свлачионици, ни на тренинзима, не помиње се неуспех из првог дела првенства. Нема ни потребе за повратком у прошлост, изгледа да су играчи заборавили тај резултат. Прошло је доста времена, посвећени смо вечерашњем мечу, освајању три бода, наставку трке за титулом – представио је Томислав Пајовић план уочи сусрета са тимом који је, уз Црвену звезду, јесенас једини савладао шампионе.

Црно-бели су преноћили у карантину Спортског центра „Земунело”, свесни да вечерас немају право на грешку.

– Кад носите Партизанов дрес подразумева се победа у сваком мечу. То му дође као обавеза, без обзира на ривала, такмичење, временске прилике… Није нас пореметила чињеница да смо имали четири непланирана дана одмора више, професионалци смо и сваку наредну обавезу третирамо као најважнију. Очекујем тријумф.

Мада није био актер летње Партизанове бруке, новајлија из молдавског Шерифа добро познаје џелата.

– Доњи Срем нема звучно име, међутим, појединци су им изузетни. Огњан Дамњановић је годину дана старији од мене, познајем га из млађих категорија црно-белих и вечерас ће нам бити први званичан сусрет. Имају гости још квалитетних играча, али се надам да ћемо резултатски успешно проћи. Нису бодови сигурни, морамо да и заслужимо игром, пожртвовањем… Верујем и у снажну подршку са трибина, да уз навијачки хук стартујемо у складу са жељама.

(Спорт.26.рс, фото: партизан.рс)