Прочитај ми чланак

ТОМИСЛАВ ДОМАЋИН: Светски прваци у раним јутарњим часовима стижу у Београд (видео)

0

orlici i tomislav karadžić
Авион који ће превозити омладинску репрезентацију биће дочекан свечаним поздравом, воденим луком, који се у ваздухопловству користи у изузетним приликама.

Омладинска репрезентација Србије, која је на Новом Зеланду освојила прво место на Светском првенству за фудбалере до 20 година, допутоваће у понедељак ујутру у Београд, саопштила је управа аеродрома „Никола Тесла“.

По слетању на аеродром „Никола Тесла“, авион који ће превозити омладинску репрезентацију, а који по реду летења стиже из Цариграда у 08.05 биће дочекан свечаним поздравом, воденим луком, који се у ваздухопловству користи у изузетним приликама, када се указује највиша почаст, наводи се у саопштењу.

Светске прваке ће на аеродрому дочекати председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић и потпредседник Фудбалског савеза Србије Иван Ћурковић.

Како би дочек светских првака протекао на заслуженом врхунском нивоу, службе београдског аеродрома у сарадњи са Фудбалским савезом Србије организоваће дочек и пратњу репрезентативцима, додаје су у саопштењу.

Аеродром „Никола Тесла“ честитао је омладинској фудбалској репрезентацији Србије историјски успех и освојену титулу светског шампиона.

Извор: Танјуг