Прочитај ми чланак

Томић задовољан, Лешњак се пита зашто су се повукли

0

Beograd,20.3.2016. - Utakmica 27. kola Super lige Srbije Cukaricki - Partizan igra se u Beogradu. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић оценио је да је његова екипа заслужено данас победила Чукарички, иако Чукарички има за чиме да жали због пропуштених шанси.

Партизан је као гост на Бановом брду после преокрета победио Чукарички са 2:1, у 27. колу српског првенства.

„У правом тренутку смо изједначили, имали неколико прилика. Има Чукарички за чим да жали, али када се све сабере, мислим да смо боље одиграли и заслужено победили“, рекао је Томић телевизији Арена.

„Јако лоше смо почели, примили гол из низа грешака и неопрезности. Али, прво полувреме смо одиграли јако добро и поред тога што смо губили. Утакмица је била јако динамична и овакве фудбалске представе заслужују већу пажњу на самом стадиону“, казао је Томић.

Тренер Чукаричког Милан Лешњак рекао је да му је нејасно зашто се његова екипа повукла после постигнутог поготка.

„После гола смо се, не знам из ког разлога, повукли и Партизану дозволили неколико добрих шанси. Рани излазак капитена Игора Матића је пореметио тим. Утакмица је била јако тешка, могли смо да изједначимо, али је и Партизан могао да постигне још неки гол“, рекао је Лешњак.

Чукарички ће у недељу, 27. марта играти против Младости заосталу утакмицу 26. кола, док ће Партизан бити слободан због репрезентативне паузе.

Извор: Спортске