Прочитај ми чланак

ТЕЖА ПОВРЕДА ЛУКЕ ЈОВИЋА: Једва изашао са терена, нови дебакл Реала (ВИДЕО)

0

По свему судећи ради се о тежој повреди зглоба због које неће играти на Ауди купу следеће недеље

Није малер, него као да је неко проклео Луку Јовића од када је обукао дрес Реал Мадрида, пошто га малери прате на свакој пријатељски утакмици у припремном периоду, а овај од ноћас је био најгори.

Foto: Printscreen/Youtube/FÚTBOL TÁCTICO

Јер, не само да је Реал доживео дебакл од градског ривала Атлетика 3:7, него је српски фудбалер по све му судећи доживео тежу повреду због које ће паузирати неко време.

Не да се репрезентативном нападачу Србије, па то ти је, пошто је на претходном мечу измењен већ у 16. минуту, а сада је после пола сата игре морао да напусти меч због повреде.

Настрадао је његов чланак приликом једног дуела са Јаном Облаком, после чега је српски нападач остао да лежи на трави док му је лекарски тим дуго указивао помоћ.

Да се ради о озбиљној повреди дало се закључити и по томе што је тек уз помоћ медицинског тима напустио границе игралишта да би онда поново се на траву и наставила да му се указује помоћ.

Колика пауза му следи, биће познато после додатних лекарских прегледа, али је сигурно да следеће недеље неће играти на Ауди купу, припремном турниру у Минхену.

А Зинедин Зидан сигурно бесни и очајава у себи јер не само што је остао без нападача плаћеног 60 милиона, већ и због бламаже коју је доживео његов тим.

И док је Јовић био на терену губили су убедљиво 4:0, а на крају су добили лото седмицу у својој мрежи.

Редом су голове за Атлетико постизали, чак 4 Дијего Кошта, а по један су дали Феликс, Кореа и Витоло, док су се да ублаже бруку потрудили Наћо, Санчез и Бензема.

Мора се поменути да по традицији и овај градски дерби Мадрида, одигран у САД је донео тензију, кошкања и све остало, иако је реч о пријатељској утакмици, а помо је у центру пажње био Дијего Кошта који се закачио са Данијем Карвахалом па су обојица добили црвене картоне.