• Почетна
  • СПОРТ
  • Тешко болесни Хејрудин дошао у Париз, Ибрахимовић одбио да га види
Прочитај ми чланак

Тешко болесни Хејрудин дошао у Париз, Ибрахимовић одбио да га види

0

hejrudin

САРАЈЕВО – Нападач Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић није се појавио ни на једном од договорених термина за сусрет са болесним дечаком из Босне Хајрудином Камењашом.

Хајрудин је недавно изразио жељу да види Ибрахимовића, али пошто шведски нападач није могао да допутује у БиХ послао је дрес оболелом дечаку из Вареша којем је последња жеља била да упозна славног фудбалера. Дрес је Хајрудин донела Теа Рекић.

Теа је са челницима ПСЖ-а уговорила сусрет у Паризу са Ибрахимовићем, а поред Хајрудина у главни град Француске отпутовала је и његова мајка.

„ПСЖ је место у ВИП лож и возача за нас. На аеродрому у Паризу нас је дочекао возач и одвео на меч где је ПСЖ играо са Лоријеном (овај меч је био на програму 1. новембра). Међутим, Златан није играо како су нам рекли због повреде, а онда су нас на полувремену обавестили да није ни на трибинама. Звали су га из клуб, али се није јављао на телефон. Обећали су нам из клуба да ће у суботу, 2. новембра организовати сусрет Хајрудина и Златана. Увече нас је сачекала порука да дођемо сутрадан на тренинг у 9,30“, рекла је Теа Рекић.

Међутим, уследило је нови шок за Хајрудина.

„Дошли смо на тренинг. Играчи су почели да долазе и одлазе, али нема Златана. Кажу да је код физитерапеута. Онда нам кажу да ће стићи до 14,00 сати и да чекамо. У међувремену смо обишли Париз. Хајрудин је био све уморнији, али је желео да види Златана. Међутим, од сусрета са фудбалером ништа. Вратили смо се у хотел. Увече смо сазнали да је Ибрахимовић тог дана био на тениском мечу Новака Ђоковића и Роџера Федерера. Били смо кивни! Ми га чекамо, а он гледа тенис!!“, рекла је Теа Рекић и додала:

„Хајрудину је мајка рекла да је Златан повређен и да је у болници и да због тога није могао да дође. Плакале смо и питале се: Да ли је могуће да Златан не жели да га види?“.

Хајрудин се са мајком у недељу вратио у Босну, а возачу су дали цртеж и писмо да уручи Ибрахимовићу.

Теа Рекић је истакла да не жели да унапред осуђује Ибрахимовића, али је навела да јој није познато да ли шведски нападач зна да је Хајрудин био у Паризу.

 

(Курир)