Прочитај ми чланак

Срђан Ђоковић: Синиша је јастреб, нека остави Новака на миру (ВИДЕО)

0

Нова емисија "Спо(р)тлигхт" аутора Игора Микље доноси детаље спортских прича и успеха о којима смо мислили да знамо све.

Гост прве епизоде био је Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера света Новака Ђоковића, а можете да је погледате вечерас од 20.15 на Спорт клубу 1.

Срђан Ђоковић је са Микљом разговарао о разним темама, а једна од њих била је и објава Синише Ковачевић, писца и редитеља, на Твитеру, у којем је прозвао најбољег тениера света да не брине довољно о томе шта се дешава у Србији.

“Новак уз борце против расизма. Браво. И коале заслужују Твоју бригу, Амазон такође, сиромашни тенисери са зарадом испод сто хиљада долара годишње, гладни у Африци, болесни од короне у Италији. Кад ухватиш мало времена, баци поглед и на свој народ. Знаш, дико наша, овде је сурова диктатура”, написао је Ковачевић.

Срђан Ђоковић наравно није могао да оћути овакву прозивку.

“Он је неки јастреб који воли тако да вређа људе и да остане тако на њему, да му нико не одговори ни за шта. Ја бих му само препоручио да се бави собом и својим послом и да остави на миру Новака. Господин Синиша Ковачевић је велико, огромно име у свету уметности, добро зно шта е радио и шта ради и даље, али прозивање Новака и позивање да се он прикључи било коме на тај начин је више него ружно. Наша земља је Србија, наша странка је Србија”, рекао је Срђан Ђоковић.